انجمن پشتیبانی فروشگاه ساز ویرچو

نسخه اصلی: Farsi Commerce نسخه طلایی
هم اکنون شما در حال مشاهده نسخه ساده شده ای از محتویات انجمن هستید. نسخه اصلی با شکل و قالب بندی مناسب قابل مشاهده است.
سلام
سایت GNU Download تغییراتی رو در نسخه آخر Farsi Commerce اعمال کردند و اون رو تحت عنوان نسخه طلایی در اختیار همگان قرار دادند.

ضمن تشکر از اعضای تیم GNU download می خواستم این نسخه رو به اطلاع سایر دوستان هم برسونم که استفادشو ببرن.

امکاناتی که باعث گردیده این نسخه را نسخه طلایی نام بگذارند به شرح ذیل است:

* قرار دادن رایگان ماژول بانک پارسیان علاوه بر بانک سامان که امکان پرداخت اینترنتی را توسط دروازه پرداخت اینترنتی این بانک را فراهم می کند.
* طراحی دکمه اضافه کردن به سبد خرید برای خریدار با استفاده از تکنولوژی آجاکس که سرعت زیاد خرید را برای خریدار فراهم کرده و باعث رضایت مشتری خواهد شد
* طراحی منوی درختی شاخه ها و زیر شاخه های محصولات فروشگاه با استفاده از جاوا اسکریپت که امکان باز کردن گروه ها و زیر گروه های محصولات را بدون نیاز به بار گذاری مجدد صفحه فراهم می کند و باعث می شود که به راحتی بتوان محصولات فروشگاه را مرور کرد.

توضیحات کامل این نسخه :
http://news.gnudownload.org/component/op...view/id,16

دانلود این نسخه :
http://people.gnudownload.org/~btavakkol...e_Gold.zip
سلام

خیلی امکانات خوب بهش اضافه شده

کاش یه جا نصب میکردید

تا همه ببینین !!!
این فروشگاه دقیقاً از این نسخه استفاده می کنه. یعنی تغییرات ایجاد شده کار خودشونه!!!

http://www.sito.ir
داش راستی من اینو نصب کردم

همه جا شو هم گشتم ولی اثری از

قابلیت تخفیف دهی هرکدام از کالا ها بصورت جداگانه و به میزان دلخواه میلغی یا درصدی

نبودا !!!!

الکی اینو تو قسمت راهنمایی هاش درج کردن ؟؟؟؟
شاید تو قسمت فروش فوق العاده میگه ؟؟؟

خب این خیلی شاهکار واقعا : دی
دوستان وقت خودتونو تلف نکنید

فقط چیزی که بهش اظافه شده همین اسکریپت که امکان باز کردن گروه ها و زیر گروه های محصولات را بدون نیاز به بار گذاری مجدد صفحه فراهم می کند و باعث می شود که به راحتی بتوان محصولات فروشگاه را مرور کرد.

و بس
و این به وسیله اجاکس اضافه میشه

من که بررسی کردم کلی باگ داره

عزیز ما گفتیم کلی تغییرات داده شده خیلی خوشحال شدیم

اما 2 تا مدل اضافه شده + یه ماژول بانک اینو جدا گونه میتونستن تو همین فروم قرار دهند تا بچه ها روی سیستما شون نصب کنن !!!

123a نوشته شده:
دوستان وقت خودتونو تلف نکنید

فقط چیزی که بهش اظافه شده همین اسکریپت که امکان باز کردن گروه ها و زیر گروه های محصولات را بدون نیاز به بار گذاری مجدد صفحه فراهم می کند و باعث می شود که به راحتی بتوان محصولات فروشگاه را مرور کرد.

و بس

سلام
این که دوستان وقت خودتونو تلف نکنید، یعنی چه؟
ببخشید ببخشید همین اسکریپت که شاخه ها را بدون لود شدن باز و بسته می کنه، آیا مشکل خیلی از دوستان نیست؟
آیا ماژول بانک پارسیان حداقل بیست هزار تومان به فروش نمی رود؟
آیا کسی که می خواهد تازه سایتش را راه بیندازد این بسته برایش مفیدتر نیست؟

و در آخر
بهتر است به جای انتقاد نسبتا تند پیشنهاد دهید.
چشم ماژول بانک پارسیان و اسکریپت شاخه بندی را قرار خواهم داد.
فقظ باید صبر کنید تا قالب جدید فروشگاهم کامل شود، چون تا آن موقع سرم شلوغه
الآن هم نمی دونم کدوم فایل را کجا گذاشتم.

ویرایش دوم نسخه طلایی فروشگاه ساز به امید خدا در آینده نزدیک با قالب جدید و با رفع مشکل بانک سامان برای اکثر سرورهای جدید در سایت گنو دانلود قرار داده خواهد شد. در ضمن این بسته ها بر اساس همین e-virtu می باشد و هر باگی که این بسته ها داشته باشند از e-virtu به ارث برده اند.
موفق باشید

سلام

این که انتقاد نبود

میگم اخه 1 چیزش خوبه این هم ماژول بانک پارسیان نولا دیگه چیز دیگه نداره

عزیزم

اگه واقعان توسعه دهنده میخوایید بشید

درست حسابی ( جون دار ) روش کار کنید نصب یه ماژول + این منو درختی که ......

شما درست حسابی به این پروژه جون بده میبینید که چه قده پروژه شما طرف دار پیدا میکنه

در ضمن این پروژه دقیق دست کی ( b.tavakkoli یا mehdimm ) ؟؟؟

نسخه طلایی به نسخه میگن که 50 در صد از ماژول ها و مدل ها از سایت اصلی روی سیستم نصب باشه به این میگن نسخه طلایی !!!
توسعه این نسخه همونطور که قبلاً گفتم، کار GNU Download و البته اقای توکلیه!!!

و من چون احساس دین (Dein) نسبت به این سایت و البته آقای توکلی و دوستانشون (مخصوصاً جناب سیادتی) داشتم. با اجازه خودم این تاپیک رو باز کردم. همونطور که آقای توکلی فرمودند این سیستم خیلی بدرد دوستانی می خوره که تازه می خوان فروشگاه رو راه اندازی کنند.( مثل من!!!)

خلاصه اینکه این نسخه خیلی امکانات مفید و البته کاستی هایی هم داره که ایشالا تو ورژن 2 بر طرف می شه.

اما من یه پیشنهاد برای آقای توکلی دارم. و اون اینکه چرا این نسخه رو با هماهنگی توسعه دهنده رسمی ( که اگه اشتباه نکنم آقا فرهاد هستند) و روی سایت رسمی پروژه انتشار نمیدید و در کنارش روی سایت خودتون؟؟؟

راستی تا یادم نرفته اینم بگم که ماژول بانک پارسیان ار عید به اینور رایگان شده. فقط یه چک تضمین به مبلغ 2 میلیونتومان می گیرند که والا من نفهمیدم بابت تضمین چیه!!! همون سامان بهتره.چک ضمانت نمی خواد و کارمزدشم کمتره( 2 درصد) و البته پارسیان 3 درصد!
موفق و پیروز و یا علی ...
صفحات: 1 2 3
آدرس URL مرجع