سلام به همه دوستان.
بنده شخصا در مورد ارسال ایمیل گروهی با مشکل مواجه شدم.
5 میلیون ایمیل به همراه کل نرم افزار های لازم رو خریداری کردم اما متاسفانه با هر برنامه ای که کار کردم موفق نشدم.
دوستانی که در موردنرم افزارهای ارسال ایمیل گروهی اطلاعاتی دارن ممنون می شم که در این تاپیک برای همه قرار دهند.
بنده هم ایمیل ها رو در اختیار همه قرار می دم.
با سلام
فقط یک چیز بهت میگم و آن اینکه بیخیال این مورد شو چون اکثریت این نرم افزار ها بعد از ارسال 500 ایمیل از طرف سرو رهای مختلف مثل یاهو و یا خود همان سروری که باهاش اقدام به ارسال ایمیل میکنید بلوک میشه و دیگه نمی تونید ایمیلی ارسال نمائید . برای این کار 2 راه ممکنه :
1- استفاده از اسکریپتهای تحت وب ( که ممکن باز هم شما بلوک بشین )
2- استفاده از گروههای یاهو است که بعضی ها در اینترنت این کار را برای شما انجام میدند .
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
واقعا ممنون .
البته من این سی دی رو خریدم و نرم افزار های که برای ارسال ایمیل گروهی داره ، همشون کد برای رجیستر شدن دارن. نمی دونم این ربطی به اینکه فرمودید بعد از ارسال 500 ایمیل معمولا بلوک می شن داره یا نه.
حالا در مورد این 2 راه می شه یه کم توضیح بدین:
1- استفاده از اسکریپتهای تحت وب ( که ممکن باز هم شما بلوک بشین )
آیا این اسکریپتها رایگان هستند و چطور می شه ازشون استفاده کرد؟؟؟
2- استفاده از گروههای یاهو است که بعضی ها در اینترنت این کار را برای شما انجام میدند .
من با گروه های یاهو کار نکردم و اطلاعات چندانی ندارم،
در این روش حداکثر تا چند ایمیل می شه همزمان فرستاد و چطوری باید این کارو کرد؟؟؟
با گوگل بگرد تو سايت ها شل پيدا كن بعد اون اسكريپت و آپلود كن اونجا و....
واسه گروههاي گوگل ايميل اون گروهو پيداكن وعبد به همون ايميل بفرست و واسه همه اعضا ارسال ميشه
متاسفانه من اطلاعاتی زیادی در مورد شل ندارم.
ممنون می شم بیشتر توضیح بدید.
چطوری تو سایتها شل پیدا کنم؟؟؟
البته فكر كنم داره اين بحث از موضوع اين سايت خارج ميشه ولي خوب شكل كلي اون اينجوري هست
r57
intitle:r57shell +uname -bbpress
MyShell :
intitle:MyShell 1.1.0 build 20010923
PHP Shell
intitle:"PHP Shell *" "Enable stderr" filetypehp
MyShell
intitle:MyShell 1.1.0 build 20010923
PHPKonsole PHPShell
PHPKonsole PHPShell filetypehp -echo
من این موضوع رو در تاپیک تجارت الکترونیک قرار دادم و خوب اطلاع رسانی با ایمیل یکی از اصول تجارت الکترونیک هست.
حالا اگه ممکنه بیشتر راجع به شل توضیح دهید.
من از نظر اطلاعات در این مورد کاملا مبتدی هستم.
یه سری اسکریت هست اما مطمئن باش که هاست سه سوته بسته می شه
من خودم چند بار امتحان کردم
ارسال ایمیلم به 300 تا نرسیده یهو هاست بسته می شه
دوستان عزيز سلام يك سايتي است كه خدمات ارسال ايميل گروهي با سرويس SMTP و ارسال ايميل گروهي از طريق ياهو گروپ و از طريق وب را مي دهد به اين سايت نيز سري بزنيد
www.ganjerayegan.com
[/align]
سلام
راستش من يه گوگل گروپ زدم و ايميلها رو اد كردم اما همشون waiting هستن يعني بايد اول كاربر حتماً accept كنه تا بياد جزو يوزرهاي گروه من بشه
چطور ميشه كاري كرد كه بدون اجازه يوزر ها اد شن و براحتي ايميلم ارسال شه؟؟
لطفاً كمكم كنيد