10-18-1387, 05:59 بعدازظهر
سلام
واسه حل مشکل این ماژول خیلی مزاحم آقای معصومی شدم
یه ماژول فوق العاده برای تغییر (مدل, سازنده, وزن, قیمت. موجودی و وضعیت) محصولات بصورت دشته جمعی
............................................................................................
من خودم با این ماژول دوتا مشکل کوچیک دارم
1. وقتی موجودی محصولات رو تغییر میدم 0 قیمتها رو ور میداره مثلا اگه چیزی 100 تومن باشه میشه 1 تومن (بدجور تخفیف میده !!)
2.(فکر کنم) چون واسه محصولات سازنده تعیین نکردم یه ازای هر محصول یه همچین خطاهایی موقع آپدیت میگیرم:
واسه حل مشکل این ماژول خیلی مزاحم آقای معصومی شدم
یه ماژول فوق العاده برای تغییر (مدل, سازنده, وزن, قیمت. موجودی و وضعیت) محصولات بصورت دشته جمعی
............................................................................................
من خودم با این ماژول دوتا مشکل کوچیک دارم
1. وقتی موجودی محصولات رو تغییر میدم 0 قیمتها رو ور میداره مثلا اگه چیزی 100 تومن باشه میشه 1 تومن (بدجور تخفیف میده !!)
2.(فکر کنم) چون واسه محصولات سازنده تعیین نکردم یه ازای هر محصول یه همچین خطاهایی موقع آپدیت میگیرم:
کد:
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/dailyshop/dailyshop.ir/admin/quick_stockupdate.php on line 107
Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/dailyshop/dailyshop.ir/admin/quick_stockupdate.php on line 106خط 106 و 107 توی فایل مذکور میگه:
کد:
reset($manufacturers_array);
while (list($key, $value) = each ($manufacturers_array)) {اگر از دوستان کسی لطف کنه یه نگاهی بش بندازه ممنون میشم