انجمن پشتیبانی فروشگاه ساز ویرچو

نسخه اصلی: ماژول تغییر دسته جمعی محصولات
هم اکنون شما در حال مشاهده نسخه ساده شده ای از محتویات انجمن هستید. نسخه اصلی با شکل و قالب بندی مناسب قابل مشاهده است.
سلام
واسه حل مشکل این ماژول خیلی مزاحم آقای معصومی شدم
یه ماژول فوق العاده برای تغییر (مدل, سازنده, وزن, قیمت. موجودی و وضعیت) محصولات بصورت دشته جمعی
............................................................................................
من خودم با این ماژول دوتا مشکل کوچیک دارم
1. وقتی موجودی محصولات رو تغییر میدم 0 قیمتها رو ور میداره مثلا اگه چیزی 100 تومن باشه میشه 1 تومن (بدجور تخفیف میده !!)
2.(فکر کنم) چون واسه محصولات سازنده تعیین نکردم یه ازای هر محصول یه همچین خطاهایی موقع آپدیت میگیرم:

کد:
Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/dailyshop/dailyshop.ir/admin/quick_stockupdate.php on line 107

Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/dailyshop/dailyshop.ir/admin/quick_stockupdate.php on line 106

خط 106 و 107 توی فایل مذکور میگه:

کد:
reset($manufacturers_array);
    while (list($key, $value) = each ($manufacturers_array)) {

اگر از دوستان کسی لطف کنه یه نگاهی بش بندازه ممنون میشم

سلام
با اینکه خونه نیستم ولی با امکانات محدود یه کارهایی کردم !!
این فایل ضمیمه رو با فایل اصلی تعویض کنید ببینید درست میشه یا نه ؟؟
ممنون عزیز
این بار:

Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/dailyshop/dailyshop.ir/admin/quick_stockupdate.php on line 48

Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/dailyshop/dailyshop.ir/admin/quick_stockupdate.php on line 47
.....................................
خط 47-48
reset($manufacturers_array);
while (list($key, $value) = each ($manufacturers_array)) {

مثل قبلیه فکر کنم اینم یه بلایی سرش بیاد همه چی حل شه
خوب پس یه جایی دیگه مشکل دارید !!!
یا در قالب و یا در دیتابیس و یا ...
چونکه من اینو الان نصب کردم و بدون هیچ ارروری کار می کنه !!!!
اااااا !! آقا درست شد تا 1 ساعت پیش مشکل داشت عجیبه!!
خود بخود حل شده انگار !!؟ من چیزی رو عوض نکردم اما دیگه خطا نمیده قیمتها رو هم تغییر نمیده:

اینجاس که میگن تو خودت قند و نباتی ...!!! دستت برسه به زری همسایه!, مرسی
ok خیلی خوبه !!! حتمالا به خاطر کش شدن صفحه بوده !!!
به هر حال موفق باشید
سلام

من در نصب این ماژول به یک مشکل برخورد کردم ، اگه میشه کمکم کنید.

برای نصب، از روی فایل readme داخل فایل rar عمل کردم به این صورت:

1- فایل QuickStock_sql_install.sql را در یشفشذشسث فروشگاه import کردم که با موفقیت انجام شد.
2- فایل quick_stockupdate.php را در پوشه admin کپی کردم
3- و فایل زبان فارسی (quick_stockupdate.php) را هم در admin/includes/languages/farsi کپی کردم
4- در فایل admin/includes/filenames.php کد زیر را اضافه کردم

کد:
define('FILENAME_QUICK_STOCKUPDATE', 'quick_stockupdate.php');

5- در فایل admin\includes\boxes\catalog.php کد زیر را به این صورت اضافه کردم

کد:
'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_QUICK_STOCKUPDATE, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_QUICK_STOCKUPDATE . '</a><br>' .

پس از اضافه شدن به فایل:

کد:
$contents[] = array('text'  =>tep_admin_files_boxes(FILENAME_CATEGORIES, BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS) .
                                   tep_admin_files_boxes(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES) .
                                   tep_admin_files_boxes(FILENAME_MANUFACTURERS, BOX_CATALOG_MANUFACTURERS) .
                                   tep_admin_files_boxes(FILENAME_REVIEWS, BOX_CATALOG_REVIEWS) .
                                   tep_admin_files_boxes(FILENAME_SPECIALS, BOX_CATALOG_SPECIALS) .
                                   '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_QUICK_STOCKUPDATE, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_QUICK_STOCKUPDATE . '</a><br>' .
                                   tep_admin_files_boxes(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED));

6- و در نهایت در فایل admin/includes/languages/farsi.php هم کد زیر رو اضافه کردم

کد:
define('BOX_CATALOG_QUICK_STOCKUPDATE', 'Quick-Stock-Updater');

ولی وقتی وارد admin فروشگاه میشم در قسمت تنظیمات، تنظیمات quick stock update میاد ولی در قسمت فروشگاه وقتی روی quick stock update کلیک میکنم تا جدول مربوط به کلیه اجناس بیاد، ارور زیر رو نشون میده

کد:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/onlines/public_html/order/admin/includes/languages/farsi/quick_stockupdate.php:1) in /home/onlines/public_html/order/admin/includes/functions/general.php on line 95

من فایل quick_stockupdate.php دوم رو هم که در این پست آپلود شده بود رو هم امتحان کردم باز همین مشکل بروز کرد.

لطفا کمکم کنید. تعداد اجناس فروشگاه من بسیار زیاد هستش و به این ماژول نیاز دارم. ممنونم.

از این مشکلات مشابه تا حالا مطرح شده !!! لطفا جستجو نمایید و بعد پست دهید !!!
بله، مشکل از چند کاراکتر اضافی در اول فایل مربوطه بود قبل آغاز کد php که با ادیتور مناسب حذف شد و مشکل برطرف شد.
خیلی ممنون.

Mrtcg نوشته شده:
بله، مشکل از چند کاراکتر اضافی در اول فایل مربوطه بود قبل آغاز کد php که با ادیتور مناسب حذف شد و مشکل برطرف شد.
خیلی ممنون.

منم همین مشکل رو دارم ولی راه حلش رو پیدا نکردم

میشه دقیق راهنمایی کنید

صفحات: 1 2 3
آدرس URL مرجع