انجمن پشتیبانی فروشگاه ساز ویرچو

نسخه اصلی: مخصوص اونهايي كه با ثبت نام در سايتشون براي خريد مخالفن
هم اکنون شما در حال مشاهده نسخه ساده شده ای از محتویات انجمن هستید. نسخه اصلی با شکل و قالب بندی مناسب قابل مشاهده است.
سلام دوستان من يه سري تغييرات تو صفحه عضو شدن در فروشگاه دادم كه فرم رو به حداقل رسونده فقط كافيه اونو با فايل create_account.php تو شاخه اصلي فروشگاهتون جايگزين كنيد
اول از فايل خدتون بك آپ بگيريد كه اگه خواستيد بر گردونيد مشكلي نداشته باشيد
در ضمن يه شات هم ازش براتون ميزارم
بقيه مشخصات هم از قسمت مديريت قابل كنترل هست

ضمنا من قبلا تو يه مبحث يه فرم شبيه اين فرم ديده بودم اما الان هرچي سرچ كردم پيدا نكردم

me_gorji نوشته شده:
سلام دوستان من يه سري تغييرات تو صفحه عضو شدن در فروشگاه دادم كه فرم رو به حداقل رسونده فقط كافيه اونو با فايل create_account.php تو شاخه اصلي فروشگاهتون جايگزين كنيد
اول از فايل خدتون بك آپ بگيريد كه اگه خواستيد بر گردونيد مشكلي نداشته باشيد
در ضمن يه شات هم ازش براتون ميزارم
بقيه مشخصات هم از قسمت مديريت قابل كنترل هست

ضمنا من قبلا تو يه مبحث يه فرم شبيه اين فرم ديده بودم اما الان هرچي سرچ كردم پيدا نكردم

پس مشتری آدرس رو کجا وارد کنه؟

دوست عزيزم amirdarafsheh
اين صفحه فقط مربوط به عضو شدن كاربر مي باشد كه كاربر بتواند با مشكلات كمتري هنگام ثبت نام برخورد كنه
براي آدرس هم ميتونه بعد از عضو شدن اطلاعات دقيق پروفايل خودش رو آپ ديت كنه
و هم در هنگام تكميل مراحل خريد ميتونه آدرسشو وارد كنه

me_gorji نوشته شده:
دوست عزيزم amirdarafsheh
اين صفحه فقط مربوط به عضو شدن كاربر مي باشد كه كاربر بتواند با مشكلات كمتري هنگام ثبت نام برخورد كنه
براي آدرس هم ميتونه بعد از عضو شدن اطلاعات دقيق پروفايل خودش رو آپ ديت كنه
و هم در هنگام تكميل مراحل خريد ميتونه آدرسشو وارد كنه

آهان! Wink مرسی بهرحال، زحمت کشیدین Smile

دوستان يه خبر هم بهتون بدم كه
دارم رو اين قسمت كار ميكنم كه تمام قسمتهاي فرم توسط ادمين قابل تغيير باشه
اگه درست شد به كوري چشم اونايي كه به قضيه اپن سورس به عنوان منبع درآمد نگاه ميكنن مجاني ميزارم همه دانلود كنن
این بزرگواری شما رو میرسونه آقای ...
اسمتونم که توی پروفایلتون ننوشتین.
اسم من مهدي است
در اولين فرصت پروفايلمو اصلاح مي كنم
من با یه ایراد مواجه شدم
(نام استان شما بايد حداقل شامل 2 كاراكتر باشد. )
ولی اصلا فیلد نام استان داخل فرم نیست که ملت پر کنن!
دوستان این فایل رو که دوستمون زحمتشو کشیدن رو کی تست کرده؟ همین ایراد واسه شما هم هست یانه؟
مهدی جان فایل رو جایگزین کردم و صفحه عضویت هم به همین حالتی که تصویرش رو گذاشتی تغییر کردی

ولی بعد از اینکه 6 فیلد صفحه عضویت رو پر میکنم و گزینه ادامه رو میزنم ارور زیر رو میده:

1054 - Unknown column 'customers_info_source_id' in 'field list'

insert into customers_info (customers_info_id, customers_info_number_of_logons, customers_info_date_account_created, customers_info_source_id) values ('161', '0', now(), '0')

[TEP STOP]

البته اگه مجدد وارد صفحه اصلی فروشگاه بشم، عضویت انجام شده و مشکلی هم نداره؛ الان میخوام بدونم چیکار کنم که این ارور رو نده

دوستان عزیز اگه راهش رو بلدید، لطفا راهنمایی کنید
آدرس URL مرجع