آیا دوستان اسکریپت فروشگاه با این مشخصه می شناسند؟
هر شاخه متعلق به یک مدیر باشد مثلا شاخه لوازم منزل مربوط به یک مدیر و شاخه مبلمان مربوط به مدیر دیگر.
به عبارت دیگر وقتی کسی در یک شاخه سفارش داد فقط مدیر همان شاخه قادر به مشاهده سفارش باشد و مدیر شاخه دیگر نتواند آن سفارش و حتی موجودی محصول را ببیند.
علاوه بر این محصولات هر شاخه فقط توسط مدیر همان شاخه قابل حذف و اضافه و ویرایش باشد.
اگر می شناسید لطفا آن را معرفی کنید.
من ندیدم !!! ولی اگر باشه هم قیمت توپی باید داشته باشه !
پیدا کردم:
http://www.x-cart.com/pro_features.html
* Unlimited number of isolated provider/seller accounts
* Sellers/providers can edit only products belonging to them
* Different providers/sellers can set their own shipping rates for pre-defined shipping methods
* Admin account is separated from provider/seller accounts
* Independent tax settings for providers/sellers
قیمتش 575 دلار هست
تو همین فروشگاه یک قسمت هست که میشه مدیر تعریف کرد ولی جائی واسه وارد کردن پسوردش نیست .
این تعریف مدیر در فروشگاه چه مزیتی یا کاربردی داره ؟
تو همین فروشگاه یک قسمت هست که میشه مدیر تعریف کرد ولی جائی واسه وارد کردن پسوردش نیست .
اگر منظور شما x-cart است می توان چندین فروشگاه مستقل تعریف کرد که مدیر هر فروشگاه فقط به فروشگاه خودش دسترسی و مدیریت دارد.
در ویرچوکامرس نیز می توان چند مدیر با مجوز کامل یا محدود ایجاد کنیم اما همه فقط مربوط به یک فروشگاه است .
تازه متوجه منظور شما شدم! در ویرچو کامرس مدیرانی که توسط ادمین ساخته می شوند فاقد پسورد هستند و نمی شود از آن مدیران استفاده کرد. شاید فراموش شده در فرم ایجاد مدیر ، فیلد رمز قرار داده شود.
سلام
نمیدونم اما یکی گفت اول مدیر را میسازی وبعد در هنگام ورود به مدیریت ، فراموش کردن رمز را میزنی ورمز مدیر جدید برات ارسال میشه که بعدش تغییر میدی
کسی تست کرده ببینه درسته یا نه؟
خودم امکان تست را ندارم
یا علی
رمز عبور برای مدیرهای جدیدی که ایجاد میکنید به آدرس ایمیل ارسال میشه. قبلا هم این موضوع رو توی انجمن مطرح کرده بودیم.
مدیرهای جدید دقیقا چه کارهائی میتونن انجام بدن ؟
به چه چیزهائی دسترسی دارن ؟
سلام
تا جایی که من می دونم یک پلاگین بسیار عالی برای این کار هست که به مدیران تعریف شده اجازه دسترسی به پوشه محصولات خاص رو می دهد ولی اینکه ایا با این ورژن کار کند بعید است
فکر کنم اسمش admin access بود