انجمن پشتیبانی فروشگاه ساز ویرچو

نسخه اصلی: آموزش نصب
هم اکنون شما در حال مشاهده نسخه ساده شده ای از محتویات انجمن هستید. نسخه اصلی با شکل و قالب بندی مناسب قابل مشاهده است.
سلام
من تعجب کردم وقتی هم خود سایت و هم فوروم رو گشتم ولی آموزش نصبی نیافتم!( شاید من ندیدم!)
اگر هست لطفا لینک بدید و اگر هم نیست که یکی لطفا آموزش بده؟
سلام
باید در پکیجی که دانلود کردید دنبالش می گشتید.
یک پوشه به نام document در داخل اون بسته هست که می تونید این اطلاعات رو اونجا پیدا کنید.
سلام!
دوستان اگه لطف کنن روش نصب دستی رو اینجا توضیح بدن ممنون میشم.
هرچی گشتم پیدا نکردم.
فقط لطف کنید به طور کامل توضیح بدین.
متشکرم.
دوست عزیز، توی بسته ای که دانلود کردید، پوشه ای به نام docs وجود داره.
مراحل نصب در داخل فایلهای INSTALL.html و INSTALL2.htm توضیح داده شده است.
از اون راهنما استفاده کنید، اگه مشکلی داشتید بپرسید.
بد نیست که سئوالات متداول رو هم مطالعه کنید، که در همان پوشه در فایل FAQ.html موجود می باشد.
سلام دوست من!
متشکرم از شما ولی منظور من استفاده از نصب کننده خور برنامه نیست چون با بعضی از سرورها مشکل داره.
البته همه ی سوالات مربوط به این موضوع رو خوندم ولی با php.5 مشکل نداره، مشکل اینکه در مرحله دوم گیر می کنه یعنی نمیتونه اطلاعات رو وارد بانک SQL کنه، اگه می شه لطف کنید یه راه حل خوب به من پیشنهاد کنید.
در ضمن هنگام وارد کردن اطلاعات برنامه در mysql به صورت دستی ارور میده، ار 51 سطر فقط 41 سطر وارد جدول میکنه.
از همه بچه های گروه پشتیبانی متشکرم ، توصیه شده بود از ورژن 1.2 فروشگاه ساز استفاده کنیم ولی من همچنان دوست دارم از ورژن 1.1.1 استفاده کنم!!!
خب، در این شرایطی که گفتید، پیشنهاد من اینه که توی لوکال نصب کنید، و از پایگاه داده export بگیرید و توی سرور import کنید.
بعد از اون فقط می مونه تنظیم صحیح فایلهای configure.php که اگه بعد از نصب روی لوکال بررسیش کنید فکر می کنم بتونید تنظیمات درست روی سرور رو بدست بیارید.
اگه توی هر کدوم از تنظیمات مشکلی داشتید، بگید تا راهنماییتون کنم.
سلام!
این کارو انجام دادم ، وقتی وارد admin میخوام بشم هیچ اتفاقی نمیفته، هیچ اروری هم نمیده.
admin\includes\configure.php رو هم تنظیم کردم ولی هیچ پیشرفتی نداشت.
\includes\configure.php رو تنظیم کردم صفحه اصلی رو میاره. ولی با ادمین مشکل داره.
به غیر از این دو فایل فایل های دیگری هم باید ویرایش بشه؟
نه فقط همین دو تا فایل.
من حدس می زنم مشکل مربوط به آدرس پوشه ذخیره سازی session ها باشه که بطور پیشفرض tmp هست.
برای اینکه بدونید مشکل از اونه یا نه توی فایلهای configure.php در سطر آخر مقدار STORE_SESSIONS را الان خالی هست رو به mysql تغییر بدید.
دلیل اینکه خطایی تولید نمیشه مربوط به تنظیمات هاستتون هست.
اگه مشکلتون درست نشد باید نمایش خطاها رو فعال کنید تا ببینیم دلیلش چیه.
برای این کار کد زیر رو بهadmin/includes/aplication_top.php اضافه کنید.

کد PHP:
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors''1'); 

درسته با اضافه کردن کدی که دادین خطا ها رو نشون میده:

Notice: Undefined variable: HTTP_SERVER_VARS in /home/filmmark/public_html/admin/includes/application_top.php on line 39

Notice: Use of undefined constant HEJRI_ERROR - assumed 'HEJRI_ERROR' in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/farsi.php on line 17

Notice: Undefined variable: HTTP_GET_VARS in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/compatibility.php on line 34

Notice: Undefined variable: HTTP_POST_VARS in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/compatibility.php on line 35

Notice: Undefined variable: HTTP_COOKIE_VARS in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/compatibility.php on line 36

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/filmmark/public_html/admin/includes/application_top.php:39) in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/sessions.php on line 70

Warning: include(includes/languages/farsi/) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/filmmark/public_html/admin/includes/application_top.php on line 145

Warning: include(includes/languages/farsi/) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/filmmark/public_html/admin/includes/application_top.php on line 145

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/languages/farsi/' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/filmmark/public_html/admin/includes/application_top.php on line 145

Notice: Use of undefined constant ENABLE_SSL - assumed 'ENABLE_SSL' in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/html_output.php on line 25

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/filmmark/public_html/admin/includes/application_top.php:39) in /home/filmmark/public_html/admin/includes/functions/general.php on line 95
مشکل مربوط به نسخه php و تنظیمات مربوطه می باشد.
برای حل این مشکل در فایلهای زیر
includes/application_top.php
admin/includes/application_top.php
تکه کد زیر را به بالای فایل اضافه کنید:

کد PHP:
$HTTP_GET_VARS $_GET;
$HTTP_POST_VARS $_POST;
$HTTP_SERVER_VARS $_SERVER;
$HTTP_COOKIE_VARS $_COOKIE

صفحات: 1 2
آدرس URL مرجع