انجمن پشتیبانی فروشگاه ساز ویرچو

نسخه اصلی: مشکل جديد مشکل جديد مشکل جديد
هم اکنون شما در حال مشاهده نسخه ساده شده ای از محتویات انجمن هستید. نسخه اصلی با شکل و قالب بندی مناسب قابل مشاهده است.
سلام
من از ديشب شاپ ام باز مي شه ولي هر لينک يا شاخه اي رو که کليک مي کنم فقط صفحه اول رفرش مي شه
ادمين شاپ رو هم که مي زنم فقط مرورگر شروع مي کنه به رفرش کردن و هيچ چيزي باز نمي کنه
با مدير هاست هم تماس گرفتم بعد براي اينکه خيالم راحت بشه هاست رو reload کرد و روي هاست جديد يه اسکريپت خام از ecommerce نصب کردم ولي اصلا نصب نمي شه و فقط صفحه رفرش مي شه مدير سرور گفت شايد مشکل از LiteSpeed باشه که به جاي آپاچي هست البته اين رو من ماه هاست روي اين هاست داشت کار مي کرد اسکريپت و مشکلي نداشت يه دفعه از ديشب اينطوري شد ضمنا اصلا من نه روي هاست رفتم نه روي شاپ کاري کردم خود به خود اينطوري شد
لطفا راهنمايي کنيد اين هم يک نسخه که آماده نصب هست ببينيد:
http://www.persianstart.com/catalog/install/index.php

با تشکر
اقا يکي به داد ما برسه شاپ ام خوابيده سايت ام دوون هست همه چي ريخته به هم شب عيدي
چيکار کنم مشکل رو چه طور حل کنم
احتمال زیاد این مشکل برمی‌گرده به تنظیمات هاست شما و دقیقا هم نمیشه گفت که مشکل کار از کجاست. در نسخه جدید ما این مشکلات رو برطرف کردیم که هنوز به طور کامل منتشر نشده. شما می‌تونید نسخه آزمایشی ۱.۲ رو از انجمن دانلود کرده و موقتا استفاده کنید یا اینکه منتظر انتشار نسخه نهایی باشید که البته هنوز کارش تموم نشده.
کساني که روي اين سرور بودند هم همين مشکل رو پيدا کردند
اگه شاپ رو به صورت کامل هم ايمپورت و ريستور کنم همه چيز فقط رفرش مي شه مديريت هم اصلا باز نمي شه
آدرس URL مرجع