سلام به همه دوستان؛
من در هر دو بخش admin و سایت با مشکل ارسال ایمیل مواجه هستم.
خطا رو پیدا کردم:
malformed header from script. Bad header=No recipient addresses found
توضیح اینکه زمانی که در قسمت ارسال ایمیل admin از ایمیل نمونه (root@localhost) استفاده میکنم مشکلی نیست ولی با انتخاب کاربر این مشکل همچنان وجود داره.
سلام مجدد
خوب من مشکل رو پیدا کردم ولی راه حلش رو ممنون میشم کمک بفرمایید.
وقتی اسم مشتری به فارسی وارد میشه این مشکل هست اما زمانی که به انگلیسی وارد میشه مشکل حل میشه.
راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام،
هاستت چیه؟ cpanel,plesk,...
فروشگاهت چیه؟ oscommerce,farsicommerce,...
معمولا همون ابتدای کار هم که بدون هیچ تنظیمات خاصی فروشگاه رو نصب کنی همچنین مشکلاتی وجود نداره.
نام ارسال کننده e-mail،زمانی که هیچ مشکلی نیست برای دریافت کننده چی هست؟
آدرس فروشگاهت چیه؟
سلام،
هاستت چیه؟ cpanel,plesk,...
فروشگاهت چیه؟ oscommerce,farsicommerce,...
معمولا همون ابتدای کار هم که بدون هیچ تنظیمات خاصی فروشگاه رو نصب کنی همچنین مشکلاتی وجود نداره.
نام ارسال کننده e-mail،زمانی که هیچ مشکلی نیست برای دریافت کننده چی هست؟
آدرس فروشگاهت چیه؟
سلام، هاست من hsphere است.
از کلاس mail و email فارسی کامرس استفاده میکنم.
من فکر می کنم با توجه به هاست و فارسی بودن header در زمان ارسال این مشکل پیش میاد.
آدرس سایت: http://www.velenjak.com
ممنون از وقتی که برای حل این مشکل گذاشتی! 
خواهش.
جواب: تا اونجا که یادمه farsicommerce یک سرویس دهنده e-mail داره که از smtp هم استفاده میکنه.اگر هم نداره این ماژول به چندین مدل در addons.oscommerce.com هست.من از یکی از همین ها استفاده میکنم و میشه از یکی از سرویس دهنده ها pop3 e-mail گرفت و رمز و مشخصات smtp اون رو وارد oscommerce یا farsicommerce کرد اونوقت بدون استفاده از هاستت و با همون سرویس e-mail می فرسته.من از همین استفاده میکنم و عالی هست.
نکته: اگر از این ماژول استفاده کنی باید حتما آدرس فرستنده e-mail رو درست وارد کنی چون بعضی از سرویس دهنده های pop3 به این قضیه گیر میدن و username و پسورد رو با آدرس فرستنده e-mail چک میکنند.
جانبی(ربطی به تاپیک نداره):
1-فروشگاهت خیلی قدیمیه!!! این که پایینش مینویسه persianoc.com اینو از کجا آوردی.جدید رو دانلود کن.
2-شما تو فروشگاهتون سالاد می فروشین! با پیک پستی می فرستین یا جور دیگه یا پرداخت و سرویس در محل!

3-این هاست که داری نا متعارف هست.از کجا گرفتی؟ بیشتر راجع بهش توضیح بده.
ممنون از راهنمایی مفیدت. باید این روش رو تست کنم و نتیجه نهایی رو حتما" اعلام میکنم.
جانبی:
1- من از سایت E-Virtu دانلود کردم اگر امکانش هست لینک نسخه جدید رو برام بزار ممنون میشم.
2- این سایت از 5 تیر راه اندازی میشه و در حقیقت یک پاساژ اینترنتی هست که بوفه سالاد هم یکی از اعضاء این گروه هست. اگر خدا بخواد بزودی هر چی فکر کنی میشه ازش خرید.
3- آره خیلی برای خودم هم جالب بود. زیاد کار باهاش آون نیست فقط قیمتش برای نامحدود بودنش خیلی خوبه و در آمریکا هستش. شرکت ارائه کنندش ixwebhosting هست. ولی دارم به این نتیجه میرسم که سرعتش هم مناسب نیست. بازم اگر در زمینه هاست خوب بتونی کمکی کنی ممنون میشم.