سلام آقا فرهاد
از اين كه عجول بودم و مطالب تكراري دادم معزرت ميخوام
من مشكل register_global رو حل كردم ولي حالا با مشكل جديد روبرو هستم البته بگم كه من از easy php استفاده مي كنم و فعلا فروشگاه رو دارم روي كامپوترم تست ميكنم.
بريم سر اصل مطلب من در پركردن اطلاعات بانك و پايگاه مشكل دارم وبا پيغام زير
مواجه مي شم
Access denied for user \'mysql_10\'\'@\'localhost\' (using password: YES)
البته من بانك SQL ايجاد نكردم و نمي دونم بايد با easy php چطور ايجاد كنم كمكم كنيد
خوب دوست عزیز شما می تونین با استفاده از phpMyAdmin یه پایگاه داده واسه این برنامه درست کنی برای اینکه phpMyAdmin رو ببینی توی مرورگر خودت این آدرس رو وارد کن http://localhost/mysql
خوب حالا یه صفحه واست ظاهر می شه که می تونی با پایگاه داده MySQL به راحتی کار کنی.
بعد از اینکه یک پایگاه داده درست کردین از اطلاعات زیر در صفحه مشخصات پایگاه داده استفاده کنین:
نام سرور پایگاه داده : localhost
نام کاربری پایگاه داده: root
کلمه عبور پایگاه داده: خالی رها کنین
نام پایگاه داده: نام همونی که درست کردین.
خوب به همین راحتی امیدوارم بتونین با این توضیحات برنامه رو نصب کنین.
سلام آقا فرهاد منم اين مشكل رو دارم ولي دارم روي هست نصبش ميكنم كه اين ارور رو ميده
آدرس سايت منم اينه
http://babanoelb.host.sk/shop/index.php
لطفا كمكم كنيد اينم ارورشه
Access denied for user: \'babanoelb@node7.host.sk\' (Using password: YES)
این راهنمایی که من برای دوستمون کردم مربوط به نصب برروی لوکال هاست هستش برای نصب برروی هاستی که در اینترنت است باید در قسمت Cpanel هاست یک پایگاه داده و کاربر مخصوص اون ایجاد کنین و سپس از اونها توی قسمت نصب برنامه استفاده کنین
سلام
من تازه با فارسي كامرز آشنا شدم و اين پيغام براي من مي آيد
در ضمن من فارسي كامرز را روي ساب دومين مي خواهم نصب كنم
و ديتا بيس و يوزر را هم ساخته ام اما
اين پيغام براي من داده مي شود لطفا كمكم كنيد
سلام
راستی یادم رفت بگم که هاستینگ من لینوکس است
لطفا کمکم کنید
اين مشكل فكر نكنم به ساب دومين ربطي داشته باشه چون مشكل برمي گرده به ديتابيس كه در ديتابيس فرقي نمي كنه از ساب دومين باشي با root اصلی.
به احتمال قوی شما اطلاعات مربوط به دیتابیس خودتون رو دقیق وارد نمی کنین اولا بررسی کنین ببینین که username و password که وارد می کنین درسته یا نه ثانیا توجه کنین که اول username و اسم database پیشوندی که حاوی نام account شماست به صورت خودکار اضافه می شه یعنی اگه شما account که از شرکت هاستینگ گرفتین test باشه و یه دیتابیس به اسم farsicommerce درست کنین در آخر اسم دیتابیس شما test_farsicommerce می شه و همچنین username.
بچه ها سلام
آقا من در قسمت نصب برنامه كه ميگويد بايد براي session فایل یا پایگاه داده را انتخاب کنی من پایگاه داده را انتخاب کردم و بر روی ارتباط ثابت هم تیک زدم و الان سرعت لود شدن صفحات سایت من خیلی پایین است به من بگویید چگونه میشود این مشکل را حل کرد و تنظیمات را تغییر بدهم تا سرعت لود بالا برود.
ممنون میشوم جواب سولا من را بدهید که بد جوری گیر کرده ام.
شما می تونید برنامه رو از اول نصب کنین به ترتیب که دوباره فایلهای مربوط به پوشه install رو (فقط همین پوشه رو نه همه شون رو) Upload کنید همچنین فایلهای includes/configure.php و admin/includes/configure.php رو دوباره روی قبلی ها upload کنین حالا وقتی وارد فروشگاه می شین باید مستقیم وارد قسمت نصب برنامه بشین و اونجا گزینه پیکربندی خودکار رو انتخاب کنین و توجه کنین که گزینه وارد کردن اطلاعات در دیتابیس رو غیرفعال کنین. حالا دوباره می تونین تنطیمات سایت رو به حالتی که می خواین برگردونین.
آقا دست شما درد نکند مشکلم حل شد.