انجمن پشتیبانی فروشگاه ساز ویرچو

نسخه اصلی: افزودن باکس انتخاب تعداد محصول در صفحه نمایش محصول(آموزش)
هم اکنون شما در حال مشاهده نسخه ساده شده ای از محتویات انجمن هستید. نسخه اصلی با شکل و قالب بندی مناسب قابل مشاهده است.
افزودن باکس انتخاب تعداد محصول در صفحه نمایش محصول(آموزش)

مثل اگر مشتری شما بخواهد از یک محصول به تعداد 10 عدد خرید کند به راحتی با انتخاب عدد 10 و کلیک روی دکمه افزودن به سبد خرید اینکار را انجام می دهد

1- در فایل product_info.php

این کد را پیدا کنید

کد:
<td class="main" align="left"><?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $product_info['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>

بعد به جایش این کد را اضافه کنید

کد:
<td class="main" align="left"><input type="text" name="quantity" value="1" maxlength="2" size="2"><?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $Qproduct->valueInt['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>

2 - فایل includes\application_top.php را ویرایش کنید

این کد را پیدا کرده

کد:
$cart->add_cart($HTTP_POST_VARS['products_id'], $cart->get_quantity(tep_get_uprid($HTTP_POST_VARS['products_id'], $HTTP_POST_VARS['id']))+1, $HTTP_POST_VARS['id']);

و این کد را جایگزینش کنید

کد:
$cart->add_cart($HTTP_POST_VARS['products_id'], $cart->get_quantity(tep_get_uprid($HTTP_POST_VARS['products_id'], $HTTP_POST_VARS['id']))+(empty($_POST['quantity']) ? 1 : intval($_POST['quantity'])), $HTTP_POST_VARS['id']);

چناچه میل داشتید فیلد وارد کردن تعداد محصول را به اعداد بیشتر از 2 رقمی افزایش دهید کافی است عدد داخل این دستور

کد:
maxlength="2"

را تغییر بدهید

نمونه تصویر هم به این پست ضمیمه شده

پایان

امیدوار بکارتون بیاد

همان طور که در عکس هم دیده می شود این باکس در کف کادر مستطیلی قرار می گیرد
اگر بخواهیم تراز آن را جوری تنظیم کنیم که همسطح با دکمه خرید شود چه کدی را دستکاری کنیم؟
با سلام
اول یه عکس درست کنید مثلا با عنوان تعداد مورد نیاز یا تعداد در خواست و با هر چیز دیگه
و این عکس رو تو پوشه
includes\languages\farsi\images\buttons
کپی کنید و به جای این کدی که دوستمون فرمودند در فایل product_info.php

کد:
<td class="main" align="left"><input type="text" name="quantity" value="1" maxlength="2" size="2"><?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $Qproduct->valueInt['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>

این کد رو قرار بدین

کد:
<td width="102"><a href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, 'cPath=' . $cPath); ?>"><?php echo tep_image_button('button_back.gif', IMAGE_BUTTON_BACK); ?></a></td>

<td width="224" class="main"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS, tep_get_all_get_params()) . '">' . tep_image_button('button_reviews.gif', IMAGE_BUTTON_REVIEWS) . '</a>'; ?></td>

<td width="505" align="left" class="main"><table><tr><td width="53" class="main"><?php echo  tep_image_button('tedad.gif')  ; ?></td><td><input type="text" name="quantity" value="1" maxlength="3" size="2"></td></tr></table><?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $Qproduct->valueInt['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>

البته شما می تونید با تغییر پهنای تگ<td> جدول رو به شکل مناسب نشون بدین
امیدوارم که درست مطلب رو رسونده باشم

این رو هم اضافه کنم که من اون عکس رو به اسم tedad.gif تو پوشه includes\languages\farsi\images\buttons کپی کرده بودم شما می تونید هر اسمی بزارید فقط در کدی که من گفتم اسم عکسی رو که در پوشه مربوطه کپی کردید بزارید

اندازه عکس رو هم 27*55 در نظر بگیرید

سلام
من این کار را کردم خوب در اومد
دستتون درد نکنه
دمت گرم .... خیلی باحالی .
آدرس URL مرجع