صفحات (4): « اولين [1] 2 3 4 بعدی > آخرين »
1 رای - 5 میانگین   رفع مشکل 100٪ register_globals
نويسنده پيغام
mparsa
Junior Member
**


ارسالها: 3
گروهها: Registered
ورودى‌ها: آذر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
Big Grin  رفع مشکل 100٪ register_globals

يك فايل با نام php.ini در شاخهء public_html با اجازهء دسترسيي 644 ايجاد كنيد.

توجه : یک فایل را که بصورت عادی آپلود می کنید یا در cPanel آن را می سازید، بطور خودکار اجازهء دسترسی آن روی 644 تنظیم می شود.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

از اين پس مي توانيد بجاي htaccess از php.ini استفاده كنيد.

مثلا براي فعال كردن register_globals دستور زير را در فايل php.ini وارد كنيد:
register_globals = On

یا مثلا برای آپلود فایل بر روی سرور ممکن است محدودیت سایز داشته باشید، با این روش می توانید این محدودیت را نیز از بین ببرید؛ برای این کار کافی است کد زیر را به فایل php.ini اضافه کنید:

upload_max_filesize = 50M

با تکه کد بالا می توانید فایل هایی با حجم حداکثر 50 مگابایت را توسط فرم های html آپلود کنید.



فایل های نمونه (.htaccess و php.ini) برای فعال کردن Register_globals را از اینجا دانلود کنید :

منبع سایت:Www.PostIran.Coo.IR
دانلود:
.zip File  rg.zip (اندازه: 342 بایت / دريافت‌ها: 808)




http://Www.Tazmin.Coo.IR
D3lta Hack3r
09-04-1387 12:43 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
saeid_k121
Junior Member
**


ارسالها: 2
گروهها: Registered
ورودى‌ها: آذر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #2
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

دوست عزیز ممنون فقط یه سوال ! من اینکارو نکردم و فقط درون فایل .htaccess کد زیر رو نوشتم :

php_flag register_globals on

ولی درست کار کرده و مشکلی ندارم . ولی چون اینکار ضعف امنیتی داره خواستم روش شما رو هم امتحان کنم . فایل های شما رو هم گرفتم کاری که شما گفتیو هم کردم ولی error داد و صفحه سایت دیگه باز نشد !

آیا روش اول من مشکلی داره ؟؟ و آیا روش شما فرق خاصی داره با روش من ؟؟؟ مثلا روش شما اگر عملی بشه دیگه ضعف امنیتی از بین میره ؟؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین . خیلی ممنون



09-15-1387 07:39 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #3
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

saeid_k121 نوشته شده:
دوست عزیز ممنون فقط یه سوال ! من اینکارو نکردم و فقط درون فایل .htaccess کد زیر رو نوشتم :

php_flag register_globals on

ولی درست کار کرده و مشکلی ندارم . ولی چون اینکار ضعف امنیتی داره خواستم روش شما رو هم امتحان کنم . فایل های شما رو هم گرفتم کاری که شما گفتیو هم کردم ولی error داد و صفحه سایت دیگه باز نشد !

آیا روش اول من مشکلی داره ؟؟ و آیا روش شما فرق خاصی داره با روش من ؟؟؟ مثلا روش شما اگر عملی بشه دیگه ضعف امنیتی از بین میره ؟؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین . خیلی ممنون

خیر دوست عزیز تفاوتی چندانی با هم ندارن !!!! در ضمن ضعف امنیتی برای چی ؟؟؟
در بعضی سرور ها فقط میشه از روش شما استفاده کرد و در بعضی دیگر از روش php.ini و احتمالا اروری که برای شما می داده برای همین بوده !!! پس با خیال راحت استفاده کن !!!




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

09-15-1387 07:49 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
saeid_k121
Junior Member
**


ارسالها: 2
گروهها: Registered
ورودى‌ها: آذر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #4
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

شنیده بودم اینکار باعث ضعف امنیتی میشه برای همین از یه ورژنی به بعد همیشه مقدارش برابر OFF هست در حالت پیش فرض . تو چند تا فوروم دیگه دیدم و خود وب مسترم هم همینو میگفت . به هر حال خیلی ممنون مشکلم حل شده .. خیلی ممنون . واقعا خسته نباشید . بعد از 1 هفته نصب فروشگاه های مختلف داشتم نا امید میشدم . هر کدوم یه عیب و نقصی داشتن . ولی این یکی واقعا خوبه . تبریک میگم . از بقیه خیلی اصولی تره . زنده باشین . یا علی



09-15-1387 07:57 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #5
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

آره register_globals باعث ضعف امنیتی میشه !!! من فکر کردم استفاده از .htaccess رو میگید!!!!
به نظر من هم این می تونه بهترین فروشگاه ساز باشه !!!




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

09-15-1387 09:06 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
drstrike
Member
***


ارسالها: 103
گروهها: Registered
ورودى‌ها: شهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #6
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

با کپی کردن این فایل ها می تونید از Register_Globals راحت شید!!!



الصاق كردن فايل
.zip File  Register Globals Easy.zip (اندازه: 14.31 کیلوبایت / دريافت‌ها: 715)


10-12-1387 11:43 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
ali489
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #7
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

با سلام
من هم بعد از اینکه نام سایتم را در مرورگر میزنم با پیغام
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد! روبرو میشم

یک فایل php.ini درست کردم و داخل اون مقدار register_globa رو on کردم register_global =on ولی درست نشد .. در ضمن سطح دسترسی رو هم 644 قرار دادم ، لطفا راهنمایی کنید



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 12-16-1387 09:02 قبل‌ازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: ali489.

12-16-1387 09:01 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
drstrike
Member
***


ارسالها: 103
گروهها: Registered
ورودى‌ها: شهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #8
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

ali489 نوشته شده:
با سلام
من هم بعد از اینکه نام سایتم را در مرورگر میزنم با پیغام
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد! روبرو میشم

یک فایل php.ini درست کردم و داخل اون مقدار register_globa رو on کردم register_global =on ولی درست نشد .. در ضمن سطح دسترسی رو هم 644 قرار دادم ، لطفا راهنمایی کنید


سلام دوست عزیز

فایل ضمیمه رو در مسیر فروشگاه کپی کن!
فروشگاه رو Refresh کن.

یا حق



الصاق كردن فايل
.zip File  Register_Global.zip (اندازه: 160 بایت / دريافت‌ها: 372)


12-16-1387 03:02 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
ali489
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #9
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

با سلام و تشکر از شما
دوست عزیز این کار رو کردم ولی مشکل حل نشد ... دوباره همان پیغام رو میده ...

خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!



12-16-1387 08:47 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
drstrike
Member
***


ارسالها: 103
گروهها: Registered
ورودى‌ها: شهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #10
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

سلام دوست عزیز...
احتمالات:
- از نسخه آزمایشی جدید 2.1 استفاده می کنید: این نسخه با Register_Global مشکل نداره!!!
- از نسخه 1.1 استفاده می کنید: من خودم از همین نسخه استفاده می کنم و با همین فایل .Htaccess مشکل Register_Global رو حل کردم.

نتایج منطقی:
- سرورتون با فروشگاه ساز مشکل داره.
- شما قادر به نصب فروشگاه ساز نیستیدBig Grin

را حل:
یوزر و پسوردتون رو به یکی از بچه هایی که بهش اعتماد دارید، بدید تا براتون درست کنه.

یا حق



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 12-17-1387 03:21 قبل‌ازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: drstrike.

12-17-1387 03:17 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
صفحات (4): « اولين [1] 2 3 4 بعدی > آخرين »

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: