صفحات (4): « اولين < قبلی 1 [2] 3 4 بعدی > آخرين »
1 رای - 5 میانگین   رفع مشکل 100٪ register_globals
نويسنده پيغام
ali489
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #11
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

با تشکر از شما دوست عزیز

من از نسخه 1.1.1 استفاده میکنم ، مشکل من حل نشد .. اگه دوستان کسی اطلاعی داره کمک کنه من فروشگاه رو را بندازم .. از شما خیلی ممنونم



12-18-1387 02:08 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
webart
Junior Member
**


ارسالها: 23
گروهها: Registered
ورودى‌ها: تیر 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #12
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

ali489 نوشته شده:
با تشکر از شما دوست عزیز

من از نسخه 1.1.1 استفاده میکنم ، مشکل من حل نشد .. اگه دوستان کسی اطلاعی داره کمک کنه من فروشگاه رو را بندازم .. از شما خیلی ممنونم


در بعضی سرورها باید در تمام پوشه ها رجیستر گلوبال را با .htaccess یا php.ini روشن کنی یهنی در تمام فولدر یا دایرکتوری ها فایل فعال کننده را قرار بدی.

با ساپورت هاستینگ تماس بگیر بپرس با اچتی اکسس است یا پی اچ پی آی ان آی.



12-20-1387 12:34 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
ali489
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #13
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

با سلام:
با پی اچ پی آی ان ای هست .. چه کاری باید بکنم تا مشکل حل بشه ؟؟؟ یعنی باید php.ini رو در تمامی فولدر ها کپی کنم ؟؟؟



12-22-1387 03:44 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
imanzamani
Junior Member
**


ارسالها: 37
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #14
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

ali489 نوشته شده:
با تشکر از شما دوست عزیز

من از نسخه 1.1.1 استفاده میکنم ، مشکل من حل نشد .. اگه دوستان کسی اطلاعی داره کمک کنه من فروشگاه رو را بندازم .. از شما خیلی ممنونم


نميدونم با اينكه جواب اين مشكل1000بار داده شده هنوز چرا بعضيا زحمت جستجو به خودشون نميدند؟
جواب شما در لينك زير است:

http://forum.e-virtu.com/showthread.php?tid=1971




صلي الله عليك يا حسن بن علي
12-22-1387 06:53 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
webart
Junior Member
**


ارسالها: 23
گروهها: Registered
ورودى‌ها: تیر 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #15
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

ali489 نوشته شده:
با سلام:
با پی اچ پی آی ان ای هست .. چه کاری باید بکنم تا مشکل حل بشه ؟؟؟ یعنی باید php.ini رو در تمامی فولدر ها کپی کنم ؟؟؟


تقریبا در تمام فولدرها اما ممکن است یک اسکریپت(برای من در اسکریپتی غیر از ویرچوکامرس پیش آمده) در یک فولدر خطای "ارسال هدر قبل از این " را بدهد که اگر چنین خطایی داد از آن پوشه حذفش می کنی



12-23-1387 06:05 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
tee7
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: فرو 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #16
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

آقا من هم نتونستم .

بلاخره حلش کردم .

ممنونم.



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 01-05-1388 09:37 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: tee7.

01-05-1388 09:35 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
m_s
Junior Member
**


ارسالها: 3
گروهها: Registered
ورودى‌ها: فرو 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #17
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

من وقتي اين كار را كردم- فيل را ريختم ارور 500 مي ده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.



01-21-1388 06:20 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
toosi
Junior Member
**


ارسالها: 3
گروهها: Registered
ورودى‌ها: دی 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #18
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

سلام

من هر كار مي كنم باز هم خطا ميدهد
اين خطارو ميده
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@shop.tousi.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

من فايل .htaccess را تغيير دادم و نوشتم

#<IfModule mod_php4.c>
# php_value session.use_trans_sid 0
php_flag register_globals on
#</IfModule>

فايل php.ini هم بايد باشه يا نه؟



10-06-1388 07:46 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
servercomputer
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: بهم 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #19
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

drstrike نوشته شده:
سلام دوست عزیز...
احتمالات:
- از نسخه آزمایشی جدید 2.1 استفاده می کنید: این نسخه با Register_Global مشکل نداره!!!
- از نسخه 1.1 استفاده می کنید: من خودم از همین نسخه استفاده می کنم و با همین فایل .Htaccess مشکل Register_Global رو حل کردم.

نتایج منطقی:
- سرورتون با فروشگاه ساز مشکل داره.
- شما قادر به نصب فروشگاه ساز نیستیدBig Grin

را حل:
یوزر و پسوردتون رو به یکی از بچه هایی که بهش اعتماد دارید، بدید تا براتون درست کنه.

یا حق


آخرین روش حل مشکل register_golbal با افزودن کد و یا آپلود فایل پیوست درهاست:

بسم الله الرحمن الرحیم

درهنگام نصب فروشگاه ساز خطای زیر داده می شود و برای حل آن به خط بعد آن توجه کنید:
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!؟
برای فعال کردن این گزینه در داخل home directory سایت مورد نظر فایل htaccess. را ویرایش کنید و این خط را بدان اضافه کنید .

php_flag register_globals on
کد فوق را مطابق سورس فایل htaccess ویرایش و محتوای آن به این صورت کد را اضافه کنید :

سورس فایل htaccess.

# $Id: .htaccess,v 1.3 2003/06/12 10:53:20 hpdl Exp $
#
# This is used with Apache WebServers
#
# For this to work, you must include the parameter 'Options' to
# the AllowOverride configuration
#
# Example:
#
# <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
# AllowOverride Options
# </Directory>
#
# 'All' with also work. (This configuration is in the
# apache/conf/httpd.conf file)

# The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet
# Explorer browsers

<IfModule mod_setenvif.c>
<IfDefine SSL>
SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \
nokeepalive ssl-unclean-shutdown \
downgrade-1.0 force-response-1.0
</IfDefine>
</IfModule>

# Fix certain PHP values
# (commented out by default to prevent errors occuring on certain
# servers)

#<IfModule mod_php4.c>
# php_value session.use_trans_sid 0
# php_value register_globals 1
#</IfModule>
php_flag register_globals on
.zip File  php.zip (اندازه: 137 بایت / دريافت‌ها: 110)
.zip File  php.zip (اندازه: 137 بایت / دريافت‌ها: 110)



11-01-1388 11:19 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
adelss
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: بهم 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #20
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

دست طلا...
عالی بود داداش



11-03-1388 10:11 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: