صفحات (4): « اولين < قبلی 1 2 3 [4] آخرين »
1 رای - 5 میانگین   رفع مشکل 100٪ register_globals
نويسنده پيغام
jchprojects
Junior Member
**


ارسالها: 4
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مرد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #31
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

mparsa نوشته شده:
يك فايل با نام php.ini در شاخهء public_html با اجازهء دسترسيي 644 ايجاد كنيد.

توجه : یک فایل را که بصورت عادی آپلود می کنید یا در cPanel آن را می سازید، بطور خودکار اجازهء دسترسی آن روی 644 تنظیم می شود.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

از اين پس مي توانيد بجاي htaccess از php.ini استفاده كنيد.

مثلا براي فعال كردن register_globals دستور زير را در فايل php.ini وارد كنيد:
register_globals = On

یا مثلا برای آپلود فایل بر روی سرور ممکن است محدودیت سایز داشته باشید، با این روش می توانید این محدودیت را نیز از بین ببرید؛ برای این کار کافی است کد زیر را به فایل php.ini اضافه کنید:

upload_max_filesize = 50M

با تکه کد بالا می توانید فایل هایی با حجم حداکثر 50 مگابایت را توسط فرم های html آپلود کنید.



فایل های نمونه (.htaccess و php.ini) برای فعال کردن Register_globals را از اینجا دانلود کنید :

منبع سایت:Www.PostIran.Coo.IR
دانلود:


کجا آپلودش کنم.تو کدوم مسیر؟



05-16-1390 01:33 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
jchprojects
Junior Member
**


ارسالها: 4
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مرد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #32
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

drstrike نوشته شده:
با کپی کردن این فایل ها می تونید از Register_Globals راحت شید!!!


خب عزیز دلم.اینا رو تو کدوم مسیر آپلود کنم؟



05-16-1390 03:12 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
mahmoodkazemi
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مهر 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #33
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

سلام من هم رو لوکال نصب کردم نمیشه در ضمن فایل ضمیمه هم دانلود کردم و نشد



07-17-1390 10:54 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
romance893
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: دی 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #34
RE: رفع مشکل 100٪ register_globals

سلام
مرسی از راهنماییتون
اون مشکل من جل شد و یک بار سایت اومد بالا
ولی بعد این خطا رئ میده :Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/ahwazmet/public_html/saba/includes/application_top.php on line 334

چندین بار هم نصب کردم بازهم اینجوری شد
ممنون میشم راهنمایی کنید



10-11-1390 03:09 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
صفحات (4): « اولين < قبلی 1 2 3 [4] آخرين »

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: