حل مشكل php.ini
نويسنده پيغام
ircome.com
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: دی 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
حل مشكل php.ini

با سلام
كسايي كه از فارسي كامرس براي فروش در اينترنت استفاده ميكنن با اين موضوع آشنايي دارند كه اين اسكريپت با با php.ini = off سازگار نيست و اين مقدار حتما" بايد روشن باشه . دسترسي به register global هاست امكان پذير نيست و براي بالا بردم امنيت اين مقدار خاموش و دسترسي به آن تنها در اختيار مدير هاست ميباشد .
بعضي از سايت ها كد هايي رو ارائه كردن براي روشن كردن اين مقدار و لي در همه هاستينگ ها جواب نميده .

من با كمي تغييرات در سورس اين اسكريپت تونستم كاري كنم كه براي نصب توجهي به php.ini نشه . يعني شما به راحتي ميتونين از اين اسكريپت استفاده كنين . بدون هيچ پيغام خطايي .


جهت دانلود نسخه بدون نقص كيليك كنيد .


بهزاد
====
با تشكر



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 03-13-1388 03:13 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: ircome.com.

10-07-1387 11:42 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #2
RE: حل مشكل php.ini

خیلی ممنون از لطف شما ، خیلی لطف کردید.




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

10-08-1387 03:06 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
wearyminded
Member
***


ارسالها: 191
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 3
پست: #3
RE: حل مشكل php.ini

کار قشنگی بود فقط ای کاش یک هفته زودتر میذاشتی پدر من در نمی اومد !




به سادگی یک رویای کودکانه

http://www.mitraEshop2.com
12-20-1387 08:02 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
meto
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مرد 1385
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #4
RE: حل مشكل php.ini

سلام
من انجام دادم نشد، همون ارور!!!!



02-03-1388 12:05 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
wearyminded
Member
***


ارسالها: 191
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 3
پست: #5
RE: حل مشكل php.ini

به گفته آقا فرهاد نسخه 1.2 نیازی به register global نداره یا اونو نصب کن یا اگه درست یادم باشه نسخه گولد هم register global نمیخواد با یه سرچ تو فروم همه مشکلات حل میشه...




به سادگی یک رویای کودکانه

http://www.mitraEshop2.com
02-03-1388 04:05 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
lord
Member
***


ارسالها: 119
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #6
RE: حل مشكل php.ini

تاپیک مرتبط >>> نصب و راه اندزای با رجیستر گلوبال خاموش + روشن
http://forum.e-virtu.com/showthread.php?tid=2607




۞ فروش فیلم DVD, HD, DivX (خارجی، ایرانی، هندی)
۞ فروش سریال DVD, HD, DivX (خارجی، ایرانی، کره ای)
۞ فروش فیلم های ایرانی قدیمی قبل از انقلاب
۞ فروش مستند DVD, HD, DivX
۞ فروش کارتون دوبله، انیمه، انیمیشن، گلوری
۞ فروش ویدئو کلیپ DVD, HD, DivX (ایرانی، خارجی)
۞ فروش کشتی کج DVD, HD, DivX
http://WwW.FilmYab.Com
09-02-1388 07:59 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: