صفحات (6): « اولين [1] 2 3 4 5 بعدی > آخرين »
2 رای - 5 میانگین   بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)
نويسنده پيغام
imanzamani
Junior Member
**


ارسالها: 37
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

سلام
ماژول زیر مخصوص پرداخت با بانک سامان و پارسیان به صورت جداگانه است بانک سامان که ID و PASS می خواهد و بانک پارسیان فقط یک دانه Zipcode دارد.
همه چیز گویا هست فقط دانلود کنید و تغییرات را اعمال کرده و فایل های الصاق شده را در محل مشخص شده قرار دهید. اگر بازم مشکلی بود مطرح کنید تا جواب داده شود. در ضمن هرکس نتونست نصب کنه PM بده تا به صورت کاملا رایگان براش نصب کنم.
یا علی مدد
منبعSadسایت گام به گام)



الصاق كردن فايل
.rar File  saman&Parsian.rar (اندازه: 157.59 کیلوبایت / دريافت‌ها: 921)



صلي الله عليك يا حسن بن علي
12-28-1387 09:39 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
reza_b
Junior Member
**


ارسالها: 43
گروهها: Registered
ورودى‌ها: شهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #2
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

دستت درد نکنه
اگر این دقیقاً ماژول گام بگام هست که روی farsicommerce نصب نمی شه
و کلی مشکل داره (البته بانک پارسیان)
قبلاً تو فروم گام بگام هم مطرح شده بود
شما خودت سورس رو تغییر دادی؟




فروشگاه اينترنتي easy4market

تعيين قيمت با شماست!

http://www.easy4market.com
info@easy4market.com
12-29-1387 01:54 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
imanzamani
Junior Member
**


ارسالها: 37
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #3
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

بنده نصب کردم مشکلی نداشت!




صلي الله عليك يا حسن بن علي
12-29-1387 03:19 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
mehdishams
Junior Member
**


ارسالها: 25
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #4
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

اینو چطوری نصب کنیم
یعنی باید پوشه ادمین جایگزین ادمین موجود کنیم
و پوشه کاتالوگو جایگزین کاتولوگ اصلی کنیم
اینطوری که همه اطلاعاتمون میپره
میشه توضیح بیدید یا بفرمایدد تو چه مسیری اپلود بشن
البنه به جز ای کیو الش که میدونم باید تو پایگاه داده ایمپورت بشه
ضمنا الان بانک پاسارگاد راحت با همه قرار داد میبنده اگه میتونید ماژول اونو بذارید

الان ساعت 4:45 نصفه شب شد
داشتم ور میرفتم دیدم اینو اپلود نمینه و ارور میده
Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: 26727 Kbytes used (1%) - authorized: 1536000 Kb in /home/manager/public_html/includes/filesystem.inc.php on line 2565 WARNING: File parsian.php skipped. Message: Unable to copy the local file to the remote file /public_html/catalog/includes/modules/payment/parsian.php using FTP mode FTP_ASCII



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 12-29-1387 10:57 قبل‌ازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: mehdishams.

12-29-1387 10:44 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
imanzamani
Junior Member
**


ارسالها: 37
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #5
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

mehdishams نوشته شده:
اینو چطوری نصب کنیم
یعنی باید پوشه ادمین جایگزین ادمین موجود کنیم
و پوشه کاتالوگو جایگزین کاتولوگ اصلی کنیم
اینطوری که همه اطلاعاتمون میپره
میشه توضیح بیدید یا بفرمایدد تو چه مسیری اپلود بشن
البنه به جز ای کیو الش که میدونم باید تو پایگاه داده ایمپورت بشه
ضمنا الان بانک پاسارگاد راحت با همه قرار داد میبنده اگه میتونید ماژول اونو بذارید

الان ساعت 4:45 نصفه شب شد
داشتم ور میرفتم دیدم اینو اپلود نمینه و ارور میده
Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: 26727 Kbytes used (1%) - authorized: 1536000 Kb in /home/manager/public_html/includes/filesystem.inc.php on line 2565 WARNING: File parsian.php skipped. Message: Unable to copy the local file to the remote file /public_html/catalog/includes/modules/payment/parsian.php using FTP mode FTP_ASCII


ببین پسر خوب اول اینکه شب ها خوب بخواب تا صبح راحتتر باشی!
دوم : نیازی نیست که شما پوشه ها رو جایگزین کنی فقط فایل database_tables موجود در پوشه admin\includes را باز کن و عبارت زیر را قبل از تگ آخر(علامت?>) قرار بده :

کد:
define('TABLE_SB24_ERECEIPT', 'sb24_ereceipt');
  define('TABLE_SB24_RESERVATION', 'sb24_reservation');
  define('TABLE_SB24_RETURNLOG', 'sb24_returnlog');
  define('TABLE_PARSIAN_ORDERS', 'parsian_orders');
  define('TABLE_PARSIAN_RETURNLOG', 'parsian_returnlog');
  define('TABLE_PARSIAN_ORDERS', 'parsian_orders');
  define('TABLE_PARSIAN_RETURNLOG', 'parsian_returnlog');

حال فایل database_tables موجود در پوشه \includes را باز کن و دوباره مراحل بالا را تکرار کن.
سپس بقیه فایل ها را در مسیر مشخص شده آپلود کن.
در ضمن توصیه بنده به شما این است که این مراحل را ابتدا روی لوکال امتحان کنید و پس از اینکه مشکلات آن به خوبی برطرف شد آن را به سرور انتقال دهید.
البته این در این مورد مشکلی ملاحظه نشد.
لطفا مراحل را انجام دهید و نتیجه را در همین مبحث اعلام کنید...




صلي الله عليك يا حسن بن علي
12-29-1387 01:35 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
smaeelakbari
Junior Member
**


ارسالها: 5
گروهها: Registered
ورودى‌ها: دی 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #6
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

سلام
من این مازول را نصب کردم ولی یه مشکلی که اینه که وقتی وارد صفحه بانک میخواهد بشه صفحه سفید میاد



01-07-1388 09:06 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #7
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

mehdishams نوشته شده:
ضمنا الان بانک پاسارگاد راحت با همه قرار داد میبنده اگه میتونید ماژول اونو بذارید


سلام
در مورد بانک پاسارگاد اطلاعاتی دارید !!! داخل سایتشون که هیچ توضیحی وجود نداشت !!!

ممنون میشوم که پاسخ بدهید!!!




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

01-08-1388 09:44 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
ho_tv
آزمایشگر
***
tester

ارسالها: 105
گروهها: tester
ورودى‌ها: بهم 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #8
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

masooumi نوشته شده:

mehdishams نوشته شده:
ضمنا الان بانک پاسارگاد راحت با همه قرار داد میبنده اگه میتونید ماژول اونو بذارید


سلام
در مورد بانک پاسارگاد اطلاعاتی دارید !!! داخل سایتشون که هیچ توضیحی وجود نداشت !!!

ممنون میشوم که پاسخ بدهید!!!



با سلام
ممکنه بگید از کجا می توان این درگاه را تهیه کرد منظورم سایت رسمی بانک و در یافت فرم و شماره تماس شرکت جهت قرار داد



01-08-1388 09:33 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
imanzamani
Junior Member
**


ارسالها: 37
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #9
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

نقل قول:
سلام
من این مازول را نصب کردم ولی یه مشکلی که اینه که وقتی وارد صفحه بانک میخواهد بشه صفحه سفید میاد

سلام سال نو مبارک
اگه ممکنه کامل توضیح بدین که در چه مرحله ای و برای استفاده از کدام بانک صفحه سفید باز میشه؟




صلي الله عليك يا حسن بن علي
01-09-1388 06:39 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
oranjilar
Junior Member
**


ارسالها: 3
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مهر 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #10
RE: بانک پارسیان کامل(کاملا رایگان)

سلام
من اطلاعات رو در دیتابیس ایجاد کردم. جدولها رو هم در دیتابیس می بینم.

اما تو سایت بعد انتخاب پرداخت پارسیان و پرداخت نهایی با مشکل مواجه می شم.

1146 - Table 'sitename_nop.TABLE_PARSIAN_ORDERS' doesn't exist

INSERT INTO TABLE_PARSIAN_ORDERS VALUES('', '2', '1', '5001', '', '-1', 0, 0)

[TEP STOP]
چرا؟

کسی میتونه کمک کنه؟

نسخه 1.1.1 فارسی کامرس نصب کردم

متشکرم



01-09-1388 09:06 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
صفحات (6): « اولين [1] 2 3 4 5 بعدی > آخرين »

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: