صفحات (2): « اولين [1] 2 بعدی > آخرين »
مشکل در session ها
نويسنده پيغام
babak_shs
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1389
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
مشکل در session ها

با سلام من اولین باره که نصب مکنم ولی مشکلی دارم که این پبغام رو میده کمک کنید که بر طرفش کنم .


Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp\sess_de338923cb70b5383cffdeda4c651aa2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in C:\inetpub\vhosts\daneshrayaneh.ir\httpdocs\includes\functions\sessions.php on line 105

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\inetpub\vhosts\daneshrayaneh.ir\httpdocs\includes\functions\sessions.php:105) in C:\inetpub\vhosts\daneshrayaneh.ir\httpdocs\includes\functions\sessions.php on line 105

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\inetpub\vhosts\daneshrayaneh.ir\httpdocs\includes\functions\sessions.php:105) in C:\inetpub\vhosts\daneshrayaneh.ir\httpdocs\includes\functions\sessions.php on line 105



06-08-1389 10:50 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #2
RE: مشکل در session ها

این سوال بارها پرسیده شده و بارها هم پاسخ داده شده! جستجو میکردید بود!!

این هم یک نمونش: http://forum.e-virtu.com/showthread.php?tid=2823




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
06-08-1389 11:02 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
babak_shs
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1389
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #3
RE: مشکل در session ها

متشکر از لطف شما
من همه چیز رو روی mysql تنظیم کردو ولی ارور ها رفع شد و لی نمایش سایت به هم ریخت و عکس ها رو نمایش نمیده با وجود اینکه تو Admin درسته .
کمکم کنید.
http://www.daneshrayaneh.ir/



06-09-1389 10:29 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #4
RE: مشکل در session ها

احتمالا فایل includes/configure.php تنظیم درستی نداره! شاید هم پوشهء تصاویر در حالت غیرقابل دسترسی قرار داره! ولی از اونجایی که تصاویر شما به صورت http:///images/sample/gt_interactive/disciples.gif لینک میشن، حتما همون فایل پیکربندی مشکل داره!!




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
06-09-1389 11:29 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
babak_shs
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1389
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #5
RE: مشکل در session ها

سلام دوست گرامی با تشکر از پاسخگویی شما
من با تغییر STORE_SESSIONS به mysql این مشکل برام پیش میاد و با تغییر به " " درست میشه ولی Erorr مربوط به Session را میده.
؟؟[/align]



06-10-1389 03:32 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #6
RE: مشکل در session ها

یا Safemode رو خاموش کنید یا از روش 2 در این پست استفاده کنید:

http://forum.e-virtu.com/showthread.php?...4#pid16534




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
06-10-1389 04:09 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
babak_shs
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1389
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #7
RE: مشکل در session ها

من 1 فایل configure دارم ولی داحلش SESSION_WRITE_DIRECTORY نیست که بهش فایل بدم.
این Safemode رو کجا میشه تغییر داد؟
توی Session ها به جای mysql یابد نام فایل رو گذاشت یا "File "؟
متشکر



06-10-1389 11:04 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #8
RE: مشکل در session ها

داخل فایل نیست، در دیتابیس هست که میتونید با PhpMyAdmin مقدار جدید رو وارد کنید!

Safemode رو هم اگر امکان خصوصی سازی php.ini در هاست دارید از اونجا تغییر بدید در غیراینصورت از مدیر هاستتون بخواید که این کار رو بکنه! ولی همون مورد اول رو درست کنید کافیه!




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
06-10-1389 03:53 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
babak_shs
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1389
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #9
RE: مشکل در session ها

با سلام
دوست عزیزم من همه کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی به نتیجه نرسیدم
میتونین سایت من رو ببینین و کمکم کنید
http://www.daneshrayaneh.ir
اگه نیاز هم هاست تا user و pass رو به شما بدم.
منتظرم



06-29-1389 08:00 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #10
RE: مشکل در session ها

اگه مایلید یوزر و پسورد و صفحهء ورود مدیریت هاست رو با پیام خصوصی اعلام کنید، در صورت امکان درست میکنم!




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
06-30-1389 01:24 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: