صفحات (2): « اولين [1] 2 بعدی > آخرين »
مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری
نويسنده پيغام
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
myBB  مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

با سلام
من به یک مشکل جدید در فروشگاه برخوردم
وقتی که وارد فروشگاه ، محصولات می شوم و محصول جدیدی را وارد می کنم قسمت اضافه کردن محصولات به صورت 3 تایی می باشد یعنی هر کدام از قسمتهای ورود اطلاعات نام محصول ، توضیحات محصول و ... 3 عدد از آنها در صفحه است و 3 قسمت برای ورود اطلاعات وجود دارد. مشکل از کجاست و باید کدام فایلها را ویرایش کنم.
ممنون از شما


   



02-26-1390 01:19 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #2
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

alireza2009 نوشته شده:
با سلام
من به یک مشکل جدید در فروشگاه برخوردم
وقتی که وارد فروشگاه ، محصولات می شوم و محصول جدیدی را وارد می کنم قسمت اضافه کردن محصولات به صورت 3 تایی می باشد یعنی هر کدام از قسمتهای ورود اطلاعات نام محصول ، توضیحات محصول و ... 3 عدد از آنها در صفحه است و 3 قسمت برای ورود اطلاعات وجود دارد. مشکل از کجاست و باید کدام فایلها را ویرایش کنم.
ممنون از شما




لطفا اگه میشه کمک کنید



02-26-1390 01:41 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #3
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

همه زبان ها رو به غیر از فارسی حذف کنید از مدیریت البته

البته فکر کنم این ادیتور که نصب کردید مشکل امنیتی داره و فروشگاهتون سه سوت هک بشه! رو ادمین هم رمز بذارین اگه نذاشتید! Wink




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
02-26-1390 03:53 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #4
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

Gorgeaseman نوشته شده:
همه زبان ها رو به غیر از فارسی حذف کنید از مدیریت البته

البته فکر کنم این ادیتور که نصب کردید مشکل امنیتی داره و فروشگاهتون سه سوت هک بشه! رو ادمین هم رمز بذارین اگه نذاشتید! Wink



با سلام
من در پوشه admin/includes/languages فقط زبان فارسی را دارم
چند روزی هم هست که روی پوشه Admin رمز گذاشتم ، البته بعد از چند بار هک شدن ، من تمام فایلهای هاست را Restory کردم فقط پوشه Image را ثابت نگه داشتم تا عکس محصولات باشه.
از دیروز این اتفاق افتاده
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید
Rolleyesممنون از شماRolleyes



02-26-1390 04:02 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #5
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

تو پیام خصوصی جواب دادم! یه جا پست بزنید یا اینجا یا پیام خصوصی!!!!




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
02-26-1390 07:45 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #6
Question  RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

Gorgeaseman نوشته شده:
تو پیام خصوصی جواب دادم! یه جا پست بزنید یا اینجا یا پیام خصوصی!!!!



من تمام محتویات پوشه Image را بررسی کردم و هرچی فایل PHP و Html درونش بود را هم حذف کردم باز هم هیچ فرقی نکد ، فقط داخل مدیریت ، فروشکاه ، محصول جدید که می خوای محصول جدید معرفی کنی این مشکل وجود داره ، البته داخل عکسی که ضمیمه کردم من فقط عکس ادیتور را گذاشتم ، نام محصول ، وزن محصول ، آدرس سایت سازنده و تعداد محصول هم 3 تایی هست .



02-26-1390 06:15 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #7
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

alireza2009 نوشته شده:

Gorgeaseman نوشته شده:
تو پیام خصوصی جواب دادم! یه جا پست بزنید یا اینجا یا پیام خصوصی!!!!



من تمام محتویات پوشه Image را بررسی کردم و هرچی فایل PHP و Html درونش بود را هم حذف کردم باز هم هیچ فرقی نکد ، فقط داخل مدیریت ، فروشکاه ، محصول جدید که می خوای محصول جدید معرفی کنی این مشکل وجود داره ، البته داخل عکسی که ضمیمه کردم من فقط عکس ادیتور را گذاشتم ، نام محصول ، وزن محصول ، آدرس سایت سازنده و تعداد محصول هم 3 تایی هست .


ببخشید ، اسم فایلی که وقتی محصول جدیدی را به فروشگاه اضافه می کنیم چیه؟ چون توی آدرس بار فقط می نویسه: categories.php فلان ای دی و...

ممنون



02-26-1390 07:29 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #8
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

یعنی چی "اسم فایلی که وقتی محصول جدیدی را به فروشگاه اضافه می کنیم چیه؟" ؟




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
02-26-1390 09:13 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #9
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

Gorgeaseman نوشته شده:
یعنی چی "اسم فایلی که وقتی محصول جدیدی را به فروشگاه اضافه می کنیم چیه؟" ؟



مثلا:
http://Sitename.com/admin/categories.php...oduct_prev
وقتی صفحه ورود اطلاعات باز می شه و از شما نام محصول و توضیحات و ... را می گیره چه فایلی را باید ویرایش کنم که فایل اصلی باشه چون فکر می کنم مشکل از اون فایله باشه
و فایل categories.php فایل مسیر دهی است نه فایلی که ورودی ها در آن است.
نام فایل چیه؟
ممنون



02-26-1390 10:39 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #10
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

alireza2009 نوشته شده:

Gorgeaseman نوشته شده:
یعنی چی "اسم فایلی که وقتی محصول جدیدی را به فروشگاه اضافه می کنیم چیه؟" ؟



مثلا:
Sitename/admin/categories.php?cPath=2&action=new_product_prev
وقتی صفحه ورود اطلاعات باز می شه و از شما نام محصول و توضیحات و ... را می گیره چه فایلی را باید ویرایش کنم که فایل اصلی باشه چون فکر می کنم مشکل از اون فایله باشه
و فایل categories.php فایل مسیر دهی است نه فایلی که ورودی ها در آن است.
نام فایل چیه؟
ممنون

با تشکر



02-26-1390 10:40 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: