صفحات (2): « اولين < قبلی 1 [2] آخرين »
مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری
نويسنده پيغام
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #11
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

ببخشید درست متوجه نمیشم! Smile شما چیو میخواید ویرایش کنید؟؟




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
02-27-1390 01:13 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #12
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

اگر مشکلتون همونی هست که تو پست اول نوشتید باید از صفحه http://yoursite/admin/languages.php زبان های اضافی رو حذف کنید




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
02-27-1390 01:15 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #13
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

alireza2009 نوشته شده:
[quote=Gorgeaseman]
اگر مشکلتون همونی هست که تو پست اول نوشتید باید از صفحه http://yoursite/admin/languages.php زبان های اضافی رو حذف کنید



من براتون چند نمونه از سورس ها را می گذارم ، البته این سرس کدها مال View Source code مرورگر Firefox است:

---------------------------------
</tr>
<tr>
<td class="main">آدرس محصولات:<br><small><small>(از http:// صرفنظر كنيد)</small></small></td>

<td class="main"><img src="/includes/languages/.././../images/img-953988882452/images/" border="0" alt="wa" title=" wa ">&nbsp;<span dir="ltr"><input type="text" name="products_url[5]"></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="main"></td>
<td class="main"><img src="/includes/languages/.././../images/img-813230925939/images/" border="0" alt="wa" title=" wa ">&nbsp;<span dir="ltr"><input type="text" name="products_url[6]"></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="main"></td>
<td class="main"><img src="/includes/languages/farsi/images/flag.gif" border="0" alt="فارسی" title=" فارسی ">&nbsp;<span dir="ltr"><input type="text" name="products_url[4]"></span></td>

</tr>
<tr>
<td colspan="2"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="1" height="10"></td>
</tr>
<tr>
<td class="main">وزن محصولات:</td>
<td class="main"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="24" height="15">&nbsp;<input type="text" name="products_weight" onkeypress=FKeyPress(this); onkeydown=FKeyDown(this);></td>
</tr>

</table></td>
</tr>
<tr>
<td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="1" height="10"></td>
</tr>
<tr>
<td class="main" align="right"><input type="hidden" name="products_date_added" value="2011-05-16"><input type="image" src="includes/languages/farsi/images/buttons/button_preview.gif" border="0" alt="پيش نمايش" title=" پيش نمايش ">&nbsp;&nbsp;<a href="http://Yoursite.com/admin/categories.php?cPath=2"><img src="includes/languages/farsi/images/buttons/button_cancel.gif" border="0" alt="لغو" title=" لغو "></a></td>
</tr>
</table></form>

</td>
<!-- body_text_eof //-->
</tr>
</table>
<!-- body_eof //-->

----------------
اگر توجه کنید متوجه می شوید که این خط در همه تکراری است و کلمه WA در کنار همه این ورودی ها اضافی می باشد. در ضمن من پوشه ای بنام img-953988882452 در Image ندارم

<td class="main" valign="top"><img src="/includes/languages/.././../images/img-953988882452/images/" border="0" alt="wa" title=" wa ">&nbsp;</td>
------------------------------
من می خواهم بدونم که برای ویرایش این کدها باید کدام فایل را ویرایش کنم که بتونم این کدها را از توی اون فایل بردارم
با تشکر



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 02-27-1390 05:04 قبل‌ازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: alireza2009.

02-27-1390 04:56 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
Gorgeaseman
یک فیلم ، یک تجربه
***
tester

ارسالها: 366
گروهها: tester
ورودى‌ها: تیر 1388
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #14
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

این کدا مال فایل categories.php هستند ولی کار از کار گذشته و همه فایل های php. شما آلوده شدن! با ویرایش یکی مشکل رفع نمیشه!!




 
فرمان دادم تا بدنم را بدون این که مومیایی کنند و یا در تابوت بگذارند در گور قرار دهند تا ذرات تنم خاک ایران شود.

>> کورش کبیر <<

 
02-27-1390 06:32 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #15
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

Gorgeaseman نوشته شده:
این کدا مال فایل categories.php هستند ولی کار از کار گذشته و همه فایل های php. شما آلوده شدن! با ویرایش یکی مشکل رفع نمیشه!!


خوب آخه من تمام فایلها را از اول روی هاست نصب کردم و ضمنا تمام فایلهای من روی سیستم خودم توی خونه بوده من اونا رو از اول روی هاست ریختم و از حالت کمپس در آوردم ، فقط دو چیز این وسط دست نخورده است که یکی پوشه Image من روی هاست که چک کردم هیچ فایلی غیر از عکس توش نباشه و SQl .

بعد از اون هم من فایل اطلاعات سایتم را از سال 2007 روی سیستم خودم دارم و اصلا ویرایش و دستکاری نشده و اون موقع هم من از این مشکلات نداشتم ، تنها امکانی که من بهش فکر می کنم اینه که ممکنه یک فایلی را روی هاست هکر گذاشته که یک وقت پاک نشده باشه ، دلیلی که من نام فایل را می خوام همینه.
من فایل categories.php را بارها جایگزین کردم . یکی از دوستان می گفت که باید یک فایل بنام Product را ویرایش کنی که متاسفانه مسیر و جای درست آن را به من نگفت.

ممنون



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 02-27-1390 06:57 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: alireza2009.

02-27-1390 06:49 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
alireza2009
Junior Member
**


ارسالها: 10
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1390
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #16
RE: مشکل در ورود محصولات جدید در فروشگاه به صورت 3 بار تکراری

alireza2009 نوشته شده:

Gorgeaseman نوشته شده:
این کدا مال فایل categories.php هستند ولی کار از کار گذشته و همه فایل های php. شما آلوده شدن! با ویرایش یکی مشکل رفع نمیشه!!


خوب آخه من تمام فایلها را از اول روی هاست نصب کردم و ضمنا تمام فایلهای من روی سیستم خودم توی خونه بوده من اونا رو از اول روی هاست ریختم و از حالت کمپس در آوردم ، فقط دو چیز این وسط دست نخورده است که یکی پوشه Image من روی هاست که چک کردم هیچ فایلی غیر از عکس توش نباشه و SQl .

بعد از اون هم من فایل اطلاعات سایتم را از سال 2007 روی سیستم خودم دارم و اصلا ویرایش و دستکاری نشده و اون موقع هم من از این مشکلات نداشتم ، تنها امکانی که من بهش فکر می کنم اینه که ممکنه یک فایلی را روی هاست هکر گذاشته که یک وقت پاک نشده باشه ، دلیلی که من نام فایل را می خوام همینه.
من فایل categories.php را بارها جایگزین کردم . یکی از دوستان می گفت که باید یک فایل بنام Product را ویرایش کنی که متاسفانه مسیر و جای درست آن را به من نگفت.

ممنون


خوب با سلام مجدد
من مشکلمو حل کردم
اصلا مربوط به فایلهای روی هاست نبود ، چون من اونها را از روی نسخه اولیه ای که نصب کرده بودم دوباره نصب کرده بودم.
چون اون هکر نامرد روی Sql من چند تا مقادیر اضافه کرده بود
اگر دوستان به همچنین موردی برخوردند برون در PHPMyadmin پنل سایتشون و داخل مقادیر languages و manufacturers دنبال این فایلها بگردند و آنها را از روی SQL سایتشون حذف کنند.
بالاخره خواستن توانستن است بعد از 3 روز گشتن و فکر کردن و ور رفتن با برنامه و بعد از نقل قولی که خودم در جواب دوستم Gorgeasema داده بودم یه دفعه فهمیدم که خودم دارم جواب خودمو می دم و رفتم توی SQL را گشتم.
به هر حال دستتون درد نکنه و همینطور از دوست خوبم Gorgeasema متشکرم که برام وقت گذاشتند و جواب من را می دادند.
واقعا از همراهیتون ممنونم.
باز هم ممنون



02-27-1390 08:36 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: