صفحات (2): « اولين [1] 2 بعدی > آخرين »
باکس محتوی کد HTML
نويسنده پيغام
arman_sp98
Member
***


ارسالها: 217
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
باکس محتوی کد HTML

چه طور ميشه يک باکس درست کرد که محتويته توش اچ تی ام ال باشه ؟ برای نظر سنجی و .... ميخوام




اگه غلط املای دارم ببخشيد چون فونت فارسی ندارم

http://WWW.TPSHOP.IR

اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 04-15-1386 10:26 قبل‌ازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: farhad.

04-15-1386 04:50 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #2
RE: باکس محتوی کد HTML

شما باید باکس خودتون رو درست کنید و در مسیر includes/boxes قرار بدید و سپس اسم فایل رو به یکی از دو فایل column_left.php یا column_right.php در پوشه includes اضافه کنید فقط یه یکی از این دو فایل. از اسم فایل هم معلوم هست که یکی باکس رو به سمت چپ و اون یکی به سمت راست اضافه میکنه.

ضمنا لطفا برای تاپیک های خودتون اسم مناسب انتخاب کنید و فقط یک مطلب رو یک بار پست بزنید. شما قبلا هم یکی دوبار تاپیک با اسمهای طولانی و ناخوانا زده بودید




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
04-15-1386 10:28 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
arman_sp98
Member
***


ارسالها: 217
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #3
RE: باکس محتوی کد HTML

بله ببخشسيد اين باکس حتماً بايد پی اچ پی باشه ؟




اگه غلط املای دارم ببخشيد چون فونت فارسی ندارم

http://WWW.TPSHOP.IR
04-15-1386 10:14 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
arman_sp98
Member
***


ارسالها: 217
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #4
RE: باکس محتوی کد HTML

يعنی من ميخوام محتويته توش اچ تی ام ال باشه ميشه يه باکس رو اديت کرد ؟محتوايته توشو ؟




اگه غلط املای دارم ببخشيد چون فونت فارسی ندارم

http://WWW.TPSHOP.IR
04-15-1386 10:23 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #5
RE: باکس محتوی کد HTML

شما می تونید یکی از همون باکس ها رو کپی کنید و اسمش رو عوض کنید و بعد محتویات توش رو تغییر بدید ولی صددرصد باید حالت باکس به شکل کدهای PHP باشه ولی میشه از HTML داخلش استفاده کرد




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
04-16-1386 10:38 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
arman_sp98
Member
***


ارسالها: 217
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #6
RE: باکس محتوی کد HTML

از کجا بدونم که کدوم ماله محتويته توش پاک کنم به به باکس صدمه نرسه ؟




اگه غلط املای دارم ببخشيد چون فونت فارسی ندارم

http://WWW.TPSHOP.IR
04-16-1386 07:13 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #7
RE: باکس محتوی کد HTML

باید با PHP یه مقدار کوچیک آشنایی داشته باشی.




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
04-16-1386 11:38 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
arman_sp98
Member
***


ارسالها: 217
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #8
RE: باکس محتوی کد HTML

متسفانه فعلاً بلد نيستم




اگه غلط املای دارم ببخشيد چون فونت فارسی ندارم

http://WWW.TPSHOP.IR
04-17-1386 05:39 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #9
RE: باکس محتوی کد HTML

زیاد سخت نیست می تونید یاد بگیرید بهترین منبع برای شروع و تبادل نظر با بقیه دوستان هم iranphp.com هستش




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
04-18-1386 05:37 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
arman_sp98
Member
***


ارسالها: 217
گروهها: Registered
ورودى‌ها: خرد 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #10
RE: باکس محتوی کد HTML

ممنون

اونوقت من از اينجا ميرم باکس ميگيرم و قرار ميدم درسته ؟

D:\e\Apache2\htdocs\farsicommerce-1[1].1\catalog\includes\boxes




اگه غلط املای دارم ببخشيد چون فونت فارسی ندارم

http://WWW.TPSHOP.IR
04-18-1386 07:16 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: