صفحات (9): « اولين < قبلی 3 4 5 6 [7] 8 9 بعدی > آخرين »
سیستم پرداخت در محل شرکت پست
نويسنده پيغام
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #61
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

haya نوشته شده:
masooumi عزیز سلام.
ممنون میشم که ثبت شماره فیش بانکی رو برام بفرستی
ta_ndt@yahoo.com

سلام عزیزم !!!
شرمنده من الان اینو دیدم و چشم به زودی برات میفرستم !!!

mrz_ie نوشته شده:
من روی همین سیستمی که توی سایت هستش یه تغییراتی دادم که هم میشه به این سیستم های پرداخت و ... وصلش کرد و هر کسی هم که نخواد میتونه وصلش نکنه یعنی تمامی مراحل خرید داخل سایت خودش باشه.
یعنی مثلا میتونید که یک محصول رو با همین سیستمهای پرداخت و غیره بفروشید و یکی دیگه رو هم خودتون داخل سایت کارش رو انجام بدید.

نحوه کارش هم اینه که توی پنل مدیریت فروشگاه موقع اضافه کردن هر محصول لینک پستیش هم پرسیده میشه حالا اگه اون فیلد رو پر کنید محصولتون به پرداخت پستی وصل میشه و مشتری به نحوی هدایت میشه که برای خرید باید روی دکمه خرید پستی کلیک کنه و اون دکمه هم لینک میکنه به پرداخت و باقی ماجرا....

اگر هم موقع اضافه کردن محصول این فیلد رو خالی بذارید مراحل خرید دقیقا مشابه پیش فرض فروشگاه انجام میشه.

اگه کسی فروشگاه داره و میخواد این سیستم رو روی فروشگاهش نصب کنه حدودا 10 - 15 تا فایله که باید جایگزین بشه ... ولی اگه کسی بخواد این سیستم رو از اول به عنوان فروشگاه خودش نصب کنه که مراحل دقیقا مشابه پیش فرض انجام میشه
(ضمنا فایل آموزش کاملش هم دارم درست میکنم که موقع نصب دیگه مشکلی نباشه)

حالا سعی میکنم که یه جا آپلود کنم و آدرسش رو هم همینجا بذارم که دوستان بهتر متوجه بشن.

برای دریافت تمام فایلها و راهنمای کامل ایمیل بزنید: mrz_ie@yahoo.com

دیروز که این رو دیدم خیلی خوشحال شدم که یکی امده و می خواد به دوستان کمک کنه ولی وقتی ایمیل زدم متوجه شدم که این ماژول رو قراره که ایشون بفروشن !!!!
من قبلا روی این ماژول کار کرده بودم ولی جدی نگرفتم ولی از دیشب که اینو دیدم با الگو گرفتن از این خودم کار رو تمام کردم و چون کار بسیار راحتی بود در اختیار دوستان قرارش می دم (البته به صورت رایگان)
فقط اینو ببینید و اگر براتون جالب بود بگید براتون همینجا بزارم !!!
لینک




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

09-08-1387 04:54 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #62
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

خیلی خوب اینم راهنمای نصب این ماژول (البته نمیشه گفت ماژول)
مرحله اول رو از آخر شروع می کنم !!!!
1- اول به مسیر catalog/admin/includes/languages/farsi برید و فایل categories.php رو با فایلی که با همین نام در پیوست آمده جایگزین نمایید.
2-حالا در ریشه اصلی فروشگاه فایل product_info.php را با یک ویرایشگر باز نمایید .
این کد را در فایل پیدا نمایید

کد PHP:
<?php
    
}

    if (
tep_not_null($product_info['products_url'])) {
?>
      <tr>
        <td class="main"><?php echo sprintf(TEXT_MORE_INFORMATIONtep_href_link(FILENAME_REDIRECT'action=url&goto=' urlencode($product_info['products_url']), 'NONSSL'truefalse)); ?></td>
      </tr>
      <tr>
        <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif''100%''10'); ?></td>
      </tr>
<?php
    
}

    if (
$product_info['products_date_available'] > date('Y-m-d H:i:s')) {
?>

















و کد زیر را جایگزین آن نمایید .


کد PHP:
<?php
    
}
?>
<?php
   
    
if ($product_info['products_date_available'] > date('Y-m-d H:i:s')) {
?>








سپس در داخل همین فایل این کد را پیدا نمایید .

کد PHP:
<td class="main"><?php echo '<a href="' tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWStep_get_all_get_params()) . '">' tep_image_button('button_reviews.gif'IMAGE_BUTTON_REVIEWS) . '</a>'?></td> 




و کد زیر را در زیر کد بالا قرار دهید .

کد PHP:
<?php
    
if (tep_not_null($product_info['products_url'])) {
?>
   <td width="750"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif''10''1'); ?></td>    
        <td class="main" ><a href="<?php echo tep_href_link(FILENAME_REDIRECT'action=url&goto=' urlencode($product_info['products_url'])); ?>" ><?php echo tep_image_button('button_buy_post.gif'IMAGE_BUTTON_BUY_POST); ?></a></td> 
<td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif''10''1'); ?></td>
<?php
    
}
?>





حالا فقط یک کار کوچولو باقی می مونه !!!
به این مسیر بروید catalog/includes/languages و در فایل farsi.php قبل از علامت <؟ در آخر فایل کد زیر را قرار دهید .

کد PHP:
define('IMAGE_BUTTON_BUY_POST''خرید پستی (ایران مارکت سنتر)'); 





فایل تصویر کلیک خرید پستی رو هم با نام button_buy_post.gif در مسیر زیر قرار دهید

catalog\includes\languages\farsi\images\buttons

در ضمن هرکس استفاده کرد به جای قیمتش یک صلوات برای من بفرسته !!!!



الصاق كردن فايل
.zip File  catalog.zip (اندازه: 46.29 کیلوبایت / دريافت‌ها: 117)



انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 09-08-1387 06:00 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: masooumi.

09-08-1387 05:49 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
mrz_ie
Junior Member
**


ارسالها: 4
گروهها: Registered
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #63
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

masooumi نوشته شده:

haya نوشته شده:
masooumi

دیروز که این رو دیدم خیلی خوشحال شدم که یکی امده و می خواد به دوستان کمک کنه ولی وقتی ایمیل زدم متوجه شدم که این ماژول رو قراره که ایشون بفروشن !!!!
من قبلا روی این ماژول کار کرده بودم ولی جدی نگرفتم ولی از دیشب که اینو دیدم با الگو گرفتن از این خودم کار رو تمام کردم و چون کار بسیار راحتی بود در اختیار دوستان قرارش می دم (البته به صورت رایگان)
فقط اینو ببینید و اگر براتون جالب بود بگید براتون همینجا بزارم !!!
لینک


بله این ماژول (البته همونطوری که گفتید نمیشه گفت ماژول) فروشیه همونطوری هم که توی ایمیلم عرض کردم اصلا لازم نبود که ایمیل بزنید توی همون آدرسی که برای نمونه قرار دادم قیمت هم نوشته, دلیل اینکه قیمت رو هم اینجا اعلام نکردم اینه که طبق نظر مدیر سایت که ایشون هم خودشون هیچوقت توی پستها مبلغ رو اعلام نمیکنند بود. یعنی اینکه عرف اینجا اینجوریه.

البته شما کار خوبی میکنید میخواهید به صورت رایگان بدید, هرچند همین تبلیغی که اینجا برای سایتتون انجام میدید فکر کنم کافی باشه...Wink و اینکه این سیستم رو مدتها پیش درست کردید و حالا یه دفه به ذهنتون رسیده که در دسترس بقیه هم قرار بدید جالبه, من هم استقبال میکنم , اگه واقعا من باعث شدم که شما به این تب و تاب بیفتید و سیستم رو به همه بدید خیلی خوشحالم.
اما من میدیدم که از زدن این تاپیک خیلی وقته که گذشته و جوابی هم فرستاده نشده, این بود که وقتی این سیستم رو درست کردم (سیستم فارسی کامرس و دستکاریش کردم) اینجا اعلام کردم در ضمن هنوز فروشگاهم راه نیفتاده که بیام اینجا و تبلیغ رایگان براش انجام بدم.
خدا رو چه دیدی شاید وقتی فروشگام راه افتاد منم, مثل زورو بپرم وسط معکرکه و بگم ببینید من رایگان ماژولی که طراحی کردم رو به همه میدم, حالا دیدید من چقدر خوبم... پس برید یه سری به فروشگام بزنید...!!!
اما سیستم شما با اونی که بنده گذاشتم چندتا فرق اساسی داره, که این رو هم توی ایمیلی که براتون فرستادم توضیح دادم. مهمترینش هم اینه که شما کلا نحوه پرداخت داخل سایت خودتون رو از کار انداختید یعنی حالا دیگه واسه محصولتون لینک پستی تعریف بکنید یا نکنید خرید باید با ایران مارکت سنتر انجام میشه, ولی توی اون سیستم اینطوری نیست و میشه یه محصول رو پستی فروخت و یه محصول رو به صورت معمولی البته همونطوری که خودتون هم توی ایمیلتون فرمودید با توجه به الگوبرداری که کردید درست کردن اونجوریش هم براتون زیاد نباید سخت باشه اما به هر حال تا اون موقع پست من سر جاش هست, البته چون شما نصف راه رو رفتید قیمت سیستم هم نصف شد. بعد از اینکه این ایراد رو رفع کردید همینجا اعلام کنید من کلا پستم رو حذف میکنم.Big Grin



اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 09-08-1387 09:30 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: mrz_ie.

09-08-1387 09:29 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #64
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

mrz_ie نوشته شده:
بله این ماژول (البته همونطوری که گفتید نمیشه گفت ماژول) فروشیه همونطوری هم که توی ایمیلم عرض کردم اصلا لازم نبود که ایمیل بزنید توی همون آدرسی که برای نمونه قرار دادم قیمت هم نوشته, دلیل اینکه قیمت رو هم اینجا اعلام نکردم اینه که طبق نظر مدیر سایت که ایشون هم خودشون هیچوقت توی پستها مبلغ رو اعلام نمیکنند بود. یعنی اینکه عرف اینجا اینجوریه.

البته شما کار خوبی میکنید میخواهید به صورت رایگان بدید, هرچند همین تبلیغی که اینجا برای سایتتون انجام میدید فکر کنم کافی باشه...Wink و اینکه این سیستم رو مدتها پیش درست کردید و حالا یه دفه به ذهنتون رسیده که در دسترس بقیه هم قرار بدید جالبه, من هم استقبال میکنم , اگه واقعا من باعث شدم که شما به این تب و تاب بیفتید و سیستم رو به همه بدید خیلی خوشحالم.
اما من میدیدم که از زدن این تاپیک خیلی وقته که گذشته و جوابی هم فرستاده نشده, این بود که وقتی این سیستم رو درست کردم (سیستم فارسی کامرس و دستکاریش کردم) اینجا اعلام کردم در ضمن هنوز فروشگاهم راه نیفتاده که بیام اینجا و تبلیغ رایگان براش انجام بدم.
خدا رو چه دیدی شاید وقتی فروشگام راه افتاد منم, مثل زورو بپرم وسط معکرکه و بگم ببینید من رایگان ماژولی که طراحی کردم رو به همه میدم, حالا دیدید من چقدر خوبم... پس برید یه سری به فروشگام بزنید...!!!
اما سیستم شما با اونی که بنده گذاشتم چندتا فرق اساسی داره, که این رو هم توی ایمیلی که براتون فرستادم توضیح دادم. مهمترینش هم اینه که شما کلا نحوه پرداخت داخل سایت خودتون رو از کار انداختید یعنی حالا دیگه واسه محصولتون لینک پستی تعریف بکنید یا نکنید خرید باید با ایران مارکت سنتر انجام میشه, ولی توی اون سیستم اینطوری نیست و میشه یه محصول رو پستی فروخت و یه محصول رو به صورت معمولی البته همونطوری که خودتون هم توی ایمیلتون فرمودید با توجه به الگوبرداری که کردید درست کردن اونجوریش هم براتون زیاد نباید سخت باشه اما به هر حال تا اون موقع پست من سر جاش هست, البته چون شما نصف راه رو رفتید قیمت سیستم هم نصف شد. بعد از اینکه این ایراد رو رفع کردید همینجا اعلام کنید من کلا پستم رو حذف میکنم.Big Grin

اولا من قبلا تاپیک رو دیده بودم و دست و پا شکسته مطالعه کردم و فکر کردم دوستان ماژولی می خواهند که در واقع همه کارهای سایت پرداخت پستی توی فروشگاه انجام بشه و ....
برای همین جواب ندادم ....
اما دیروز که پست شما رو دیدم ، تازه فهمیدم که تفکر و خواسته دوستان چی هست ....

در مورد تبلیغ هم در واقع اگر صرفا قصد تبلیغ داشتم ، ابتدا چند روز اینجا می گفتم برین سایت من رو ببینید و بعد فایل سیستم رو اینجا قرار می دادم ... نه اینکه بیام و بلافاصله ماژول(اگه بشه ماژول گفت) رو اینجا قرار بدم ....
در واقع من این رو با الگو گرفتن از سایت دوست خوبم آرش رستگار (http://www.asemancd.com) ماه ها پیش ساختم ولی وقتی که سایت شما رو دیدم با کمی تغییر مکان کلید خرید پستی رو تغییر دادم و آن را در کنار کلید اضافه به سبد خرید قرار دادم ...

دوباره عرض می کنم که بنده نحوه پرداخت خود فروشگاه رو اصلا حذف نکردم و اون سر جاش هست (فقط به صورت آجاکس شده ) -- احتمالا مرورگر شما با آجاکس مشکل داره --
و الان در فروشگاه من اگه لینک خرید پستی رو وارد نکنم فقط از طریق فروشگاه می تونم محصول رو بفروشم ولی اگر لینک خرید پستی وارد بشه می شود به هر دو طریق فروش رو انجام داد .... بنده خودم اگر خواسته باشم فقط از روش پستی استفاده کنم تعداد محصول رو در موجودی فروشگاه صفر قرار می دهم (در این صورت به مشتری گفته می شود که برای خرید از روش پستی استفاده نماید )
در واقع کار شما هم زیاد پیچیده نیست با بکار بردن یک تابع IF که فقط نصف خط برنامه نویسی داره میشه اینو تبدیل به سیستم شما کرد ...
پس زیاد مشکل به نظر نمی رسه و دوستان خودشون می تونن این کار رو انجام بدهند(در واقع نصف کار دیگه رو انجام بدن )
حالا که شما فکر کردید من برای تبلیغ فروشگاه خودم این کار رو کردم ، منم می تونم بگم بقیه کار رو که شما گفتید 5000 تومان من با 500 تومان انجام میدم ....(البته شوخی کردم)
چون در واقع فقط یک دقیقه زمان خواهد برد ....
ولی من قطعا و مطمئنا قصد تبلیغ نداشتم .....
تازه در واقع محصولاتی که من در فروشگاهم میفروشم شبیه محصولات سایر دوستان همکار هست ، پس بحث تبلیغ به کلی منتفی هست ..




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 09-08-1387 11:33 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: masooumi.

09-08-1387 11:24 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
shayanx
Member
***


ارسالها: 185
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 2
پست: #65
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

البته جالب است كه سر هيچ و پوچ بحث ميكنيد ولي اصلا نه براي خودتان و نه براي بقيه مفيد است
ماجول _ بله ماجول - قابل نصب و راهنماي كامل ساخت سيستم پستي در سايت گام بگام به رايگان عرضه شده كه به هر دو تون توصيه ميكنم بجاي اين كارهاي ابتدايي از اون ماجول پيشرفته استفاده كنيد
در نسخه قبلي گام بگام و قبل از اينكه با شركت رهنما بهم بزنند و ماجول انها را از فروشگاه سازشان در اورند هم نسخه پرداخت شركت رهنما بود
حالا بحث سر چيست من نميدانم



09-09-1387 05:24 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #66
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

shayanx نوشته شده:
البته جالب است كه سر هيچ و پوچ بحث ميكنيد ولي اصلا نه براي خودتان و نه براي بقيه مفيد است
ماجول _ بله ماجول - قابل نصب و راهنماي كامل ساخت سيستم پستي در سايت گام بگام به رايگان عرضه شده كه به هر دو تون توصيه ميكنم بجاي اين كارهاي ابتدايي از اون ماجول پيشرفته استفاده كنيد
در نسخه قبلي گام بگام و قبل از اينكه با شركت رهنما بهم بزنند و ماجول انها را از فروشگاه سازشان در اورند هم نسخه پرداخت شركت رهنما بود
حالا بحث سر چيست من نميدانم


سلام ، بحثی در کار نیست !!! اون ماژول رو بنده خودم دیدم !!!!
در ضمن این نوشته بالای شما به کدام شیوه ادبی نوشته شده ؟؟؟ (شوخی بود)




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

09-09-1387 06:54 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
matin_tatu
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #67
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

salam , mamnoon vase in code ha vali inja 1 moshkeli hast...
vaghti rooye ye mahsool click mishe in error balaye safhe miad

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/thebestc/public_html/shop/product_info.php:1) in /home/thebestc/public_html/shop/includes/functions/sessions.php on line 100

va rooye dokmeye kharid posti ham ke click mikonim in error ra mide:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thebestc/public_html/shop/includes/languages/farsi.php:1) in /home/thebestc/public_html/shop/includes/functions/general.php on line 36

mishe ye rahi begin ke dorost beshe??
va in majool ke migino vase sherkat rahnama(pardakht) mishe jaee peyda kard???



09-22-1387 03:54 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
matin_tatu
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #68
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

چرا کسی جواب نمیده...؟؟؟؟



09-23-1387 06:09 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
masooumi
(علی معصومی)
***
tester

ارسالها: 553
گروهها: tester
ورودى‌ها: آبا 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 10
پست: #69
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

matin_tatu نوشته شده:
salam , mamnoon vase in code ha vali inja 1 moshkeli hast...
vaghti rooye ye mahsool click mishe in error balaye safhe miad

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/thebestc/public_html/shop/product_info.php:1) in /home/thebestc/public_html/shop/includes/functions/sessions.php on line 100

va rooye dokmeye kharid posti ham ke click mikonim in error ra mide:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/thebestc/public_html/shop/includes/languages/farsi.php:1) in /home/thebestc/public_html/shop/includes/functions/general.php on line 36

mishe ye rahi begin ke dorost beshe??
va in majool ke migino vase sherkat rahnama(pardakht) mishe jaee peyda kard???


سلام ،
می بخشید دیر جواب می دم.
اما در مورد مشکل ،یک جایی در ادیت فایل ها اشتباه کردید و یا اینکه با ویرایشگر نامناسب فایل ها رو ادیت نمودید...
چون این فقط یک دستکاری ساده هست و باعث همچین مشکلاتی نخواهد شد.
راه حل دوباره تکرار نمایید البته با ویرایشگر مناسب ...
آدرس سایت رو هم بگذارید...
با تشکر




انجمن پشتیبانی توماتوکارت(فقط یک بار توماتوکارت پارسی را امتحان کنید)


تا بحال اسکریپت فروشگاه ساز توماتوکارت را دیدید؟



آماده سازی و طراحی ماژول های پرداخت هر کدام از بانک های کشور برای کامرس با قیمت مناسب -> در صورت تمایل پیام خصوصی بفرستید.

09-23-1387 11:23 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
matin_tatu
Junior Member
**


ارسالها: 6
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مهر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #70
RE: سیستم پرداخت در محل شرکت پست

سلام , خواهش میکنم , واسه جواب دادنتون ممنون.Wink
من با notepad تغییر میدادم...
آدرسمم http://shop.thebest7.com
میشه این2تا فایل را خودتون تغییر بدین و آپلود کنین؟؟؟
اگه اینکارو کنین خیلی خیلی ممنون میشم...



09-24-1387 04:38 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: