صفحات (3): « اولين < قبلی 1 [2] 3 بعدی > آخرين »
1 رای - 5 میانگین   باکس تبلیغات
نويسنده پيغام
muhammadinfo
Member
***


ارسالها: 149
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #11
RE: باکس تبلیغات

متاسفانه تو قالب دیگه که میریم این دستورات صفحه را میریزه گل هم.




زبان زبان آلمانی زبان روسی زبان چینی زبان عربی زبان انگلیسی زبان سوئدی زبان نروژی زبان اسپانیایی ایتالیایی زبان ژاپنی زبان هندی آموزش زبان
یادگیری زبان
02-05-1387 03:18 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
ECA
Member
***


ارسالها: 175
گروهها: Registered
ورودى‌ها: اسف 1385
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #12
RE: باکس تبلیغات

eshop نوشته شده:
eca عزیز
برای قرار دان 2 عکس یا بیشتر چه کار باید کرد ؟

دستور عمل تکرار کد عمل نمیکنه

مگر adv.php رو تکرار کنیم .


شما باید کد زیر را تکرار کنید :

کد:
<a href="http://adrese-link"><img src=" http://adrese-aks" align=" center"></img></a>




02-11-1387 10:04 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
taravat
Member
***


ارسالها: 64
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #13
RE: باکس تبلیغات

آقا کسی می دونه چرا این کد ماژول تبلیغات واسه فلش جواب نمی ده.
با عکس جواب داد اما بنرتبلیغ من فلش هست، که پسوندش swf .
آیا باید در کد دستکاری کرد؟؟؟

<a href="http://adrese-link"><img src=" http://adrese-aks" align=" center"></img></a>




زندگی یعنی تکاپو، زندگی یعنی هیاهو.
زندگی یعنی شب نو، روز نو، اندیشه ی نو.
03-03-1387 10:26 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #14
RE: باکس تبلیغات

برای نمایش فلش نمیشه از تگ img استفاده کرد و باید کد HTML مربوط به نمایش فایلهای swf رو جایگزین کنید. کد رو در اینترنت جستجو کنید پیدا میشه.




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
03-05-1387 07:53 قبل‌ازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
taravat
Member
***


ارسالها: 64
گروهها: Registered
ورودى‌ها: ارد 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #15
RE: باکس تبلیغات

ممنون آقا فرهاد.




زندگی یعنی تکاپو، زندگی یعنی هیاهو.
زندگی یعنی شب نو، روز نو، اندیشه ی نو.
03-05-1387 11:27 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
moontoise
Junior Member
**


ارسالها: 2
گروهها: Registered
ورودى‌ها: تیر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #16
RE: باکس تبلیغات

سلام...
درباره سوالتون باید بگم که، برای فلش باید از کد زیر استفاده کنید:

کد:
<a href="URLadrese-link"><embed src="URLAddress" quality="high" width="400" height="325"></embed></a>

کمک:
URLAddress: آدرس تبلیغ
URLadrese-link: آدرس لینک تبلیغ
width: عرض تبلغ
height: ارتفاع تبلیغ
quality: کیفیت عکس = (high=عالی).(autohigh=متوسط به بالا).(autolow=متوسط به پایین).(low=پایین)
اگه بازم کمک خواستین بگین، تا جایی که بتونم کمکتون می کنم...



04-09-1387 03:56 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
parsaman
Junior Member
**


ارسالها: 12
گروهها: Registered
ورودى‌ها: تیر 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #17
RE: باکس تبلیغات

با سلام ممنون از آموزشتون
آبا میدونین چطور در باکس تبلیغات از تصاویر بالا رونده استفاده میکنند.
ممنون میشیم راهنمایی کنیدWink



04-31-1387 12:41 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
shahrivari
Junior Member
**


ارسالها: 27
گروهها: Registered
ورودى‌ها: آبا 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #18
RE: باکس تبلیغات

ECA نوشته شده:
سلام
متاسفانه به دلیل کمبود شدید وقت نتونستم کمک چندانی به این طرح بکنم ... ولی امروز انگار وقت شد ! امیدوارم برای دوستان تازه وارد مثل من مفید باشه .....

برای داشتن یک باکس تبلیغات مراحل زیر رو انجام بدین :
1- ابتدا فایل ضمیمه شده به این مبحث رو دانلود کنید.
2- در فایلی که دانلود کردین محتویات پوشه catalog رو به روی مسیر فروشگاه خود آپلود کنید.
3- یکی از فایلها column_right.php یا column_left.php رو با یک ادیتور مناسب باز کنید (بسته به اینکه می خواید باکس در سمت راست یا چپ فروشگاه قرار بگیره) و خط زیر رو در این فایل یا قبل از علامت <? یا در محلی که مایلید باکس ظاهر بشه اضافه کنید.

کد:
require(DIR_WS_BOXES . 'adv.php');

4- فایل includes/languages/farsi.php رو با یک ادیتور مناسب باز کنید و خط زیر رو با قبل از پایان فایل و علامت <? اضافه کنید:

کد:
define('ADV_BOX_HEADING_MESSAGING', 'تبلیغات');



نکته :
1- فایل زیر رو وقتی باز کردین فقط یک عکس به عنوان تبلیغ تغریف شده که در عبارت زیر قابل ویرایش هست :

کد:
<a href="http://adrese-link"><img src=" http://adrese-aks" align=" center"></img></a>

شما باید آدرس لینک و آدرس عکس رو خودتون توش دستی تغییر بدین
2- برای قرار دان 2 عکس یا بیشتر این کد رو که بالا گذاشتم دوباره تکرار کنید یعنی :

کد:
<a href="http://adrese-link"><img src=" http://adrese-aks" align=" center"></img></a>
<a href="http://adrese-link"><img src=" http://adrese-aks" align=" center"></img></a>


امیدوارم که این باکس به دردتون بخوره و همچنین امیدوارم که قبل از ایجاد هر تاپیک جدید در انجمن حداقل یه جستجو انجام بدین Rolleyes
هر ایرادی هم داشت خبر بدین ....
ضمنا تویه این تاپیک هر پستی که بدون ربط به این مبحث باشه بدون هیچ تذکری حذف خواهد شد.

برای نمونه هم میتونید سایت زیر رو ببینید که این بسته رو روش نصب کردم : http://eshop.eca.ir/

با سلام
تا قبل از اضافه کردن این کد "define('ADV_BOX_HEADING_MESSAGING', 'تبلیغات');" به آخر فایل farsi.php بخوبی عمل میکنه ولی وقتی این کد رو به آخر فایل اضافه میکنیم . با وجود نوشته شدن کلمه "تبلیغات" در روی box مربوطه، یک مشکلی بوجود می آد اونم اینکه وقتی محصولی رو با استفاده از گزینه " اضافه به سبد" می خوایم اضافه کنیم .این ارور داده میشه:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moftmoft/public_html/includes/languages/farsi.php:1) in /home/moftmoft/public_html/includes/functions/general.php on line 36

میتونین راهنماییم کنین؟؟

تاکید می کنم وقتی این خط رو به

define('ADV_BOX_HEADING_MESSAGING', 'تبلیغات');

به farsi.php اضافه میکنم این مشکل بوجود می آد!!




فروشگاه مفت مفت (عرضه فیلم و نرم افزارهای تخصصی ، برق - کامپیوتر و ...)
06-12-1387 06:25 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #19
RE: باکس تبلیغات

البته این مشکل بارها به نوعهای مختلفی در انجمن مطرح شده و جواب کامل هم داده شده
دلیلش استفاده از ویرایشگرها غیراستانداردی مثل notepad هست که سبب اضافه شدن چند کاراکتر نامربوط به اول فایل farsi.php میشه. شما باید از یک ویرایشگر مطمئن استفاده کنید قبلا ++notepad در انجمن معرفی شده بود که می‌تونید اون رو دانلود کرده و استفاده کنید




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
06-12-1387 10:12 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
shahrivari
Junior Member
**


ارسالها: 27
گروهها: Registered
ورودى‌ها: آبا 1386
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #20
RE: باکس تبلیغات

ممنون -
مشکلم حل شد .
از ویرایشگر خود برنامه استفاده کردم




فروشگاه مفت مفت (عرضه فیلم و نرم افزارهای تخصصی ، برق - کامپیوتر و ...)
06-13-1387 04:20 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: