دستور include
نويسنده پيغام
salari
Junior Member
**


ارسالها: 22
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مرد 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #1
دستور include

سلام.
یک سوال در مورد دستور include داشتم.
من می خوام یک فایل php رو از یک آدرس کاملا مجزا از پوشه ای که توش هستم include کنم.

دستور include در فایل
www/catalog/index.php قرار داره و
فایل مورد نظر من در آدرس:www/new/news.php

چجوری آدرس دهی رو باید انجام بدم؟




گل مهتاب - خانه گل ایران
پرتال اطلاع رسانی گل و گیاه

06-14-1387 02:44 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
salari
Junior Member
**


ارسالها: 22
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مرد 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #2
RE: دستور include

من همچنان منتظر جواب هستم...




گل مهتاب - خانه گل ایران
پرتال اطلاع رسانی گل و گیاه

06-17-1387 02:56 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #3
RE: دستور include

خوب می‌تونید از آدرس نسبی یا کامل استفاده کنید

برای آدرس نسبی باید آدرس رو نسبت به محلی که قصد include کردن فایل رو دارید وارد کنید مثلا برای اون مثالی که شما گفتید به این صورت news/news.php/..




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
06-18-1387 09:26 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
salari
Junior Member
**


ارسالها: 22
گروهها: Registered
ورودى‌ها: مرد 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #4
RE: دستور include

به روشی که گفتید عمل کردم. اما به آدرس مجددا ایراد می گیره.من می خوام فایلی رو استفاده کنم که قبل از پوشه catalog هست.
www/new/news.php رو می خوام در این صفحه www/catalog/includes/column_right.php استفاده کنم.
ممنون می شم فرمت دستور رو بگین




گل مهتاب - خانه گل ایران
پرتال اطلاع رسانی گل و گیاه

06-19-1387 04:59 بعدازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
farhad
Administrator
*******
Administrators

ارسالها: 2,376
گروهها: Administrators
ورودى‌ها: تیر 1384
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 13
پست: #5
RE: دستور include

برای اطلاعات کامل در مورد دستور include صفحه زیر رو مطالعه کنید:
http://ir.php.net/manual/en/function.include.php

ضمنا شما اگه با آدرس نسبی مشکل داشتید می‌تونید از آدرس مطلق یا همون کامل استفاده کنید مثلا اگه اسم کاربریتون برروی سرور test باشه به این صورت:
home/test/www/new/news.php/




بهترين و قدرتمندترين برنامه مديريت فروشگاه برروي وب به طور كاملا رايگان و opensource براطلاعات بيشتر به آدرس e-virtu.com مراجعه كنيد.
06-20-1387 11:49 بعدازظهر
مشاهده وب سایت کاربر پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر
sasiran
Junior Member
**


ارسالها: 1
گروهها: Registered
ورودى‌ها: دی 1387
وضعيت: آفلاين
اعتبار: 0
پست: #6
RE: دستور include

farhad نوشته شده:
برای اطلاعات کامل در مورد دستور include صفحه زیر رو مطالعه کنید:
http://ir.php.net/manual/en/function.include.php

ضمنا شما اگه با آدرس نسبی مشکل داشتید می‌تونید از آدرس مطلق یا همون کامل استفاده کنید مثلا اگه اسم کاربریتون برروی سرور test باشه به این صورت:
home/test/www/new/news.php/


سلام
بنده نیز مشکل جناب salari را دارم ، آدرس را هم به صورت کامل و هم به صورت نسبی استفاده می کنم ولی اشکال می گیره ، گویا php تحت ویندوز تا نسخه 4.3.0 فایل های خارج از پوشه ی فایل شامل دستور اینکلود را ساپورت نمی کند ، البته من php 5 را هم امتحان کردم جواب نمی دهد .



10-18-1387 03:30 قبل‌ازظهر
پیدا کردن تمامی ارسالهای کاربر

نمايش نسخه قابل چاپ
فرستادن اين مبحث به يك دوست
مشترك شده در اين مبحث | افزودن اين مبحث به موارد موردعلاقه

پرش در انجمن: